perimasali802_ Zamansiz_ kizatasozu enerciiiii ladymomm kizzzz 70 değilmişim 🤣68 kılo olmuşum 😏♥️🔥devam devammmm
enerciiiii perimasali802_ ay darısı bana Bi 68 i görseydim gerçi Bi ara 69 oldum adet dönemi denk gelince kendimi kaybettim
enerciiiii Moonlight_ bak sen iyle diyince üşenmedim kalktım hazır kızım uyuyorken spor yapıp duş aldım o aradan çıktı ama şimdi de Açım güne erken yemek yiyerek başlarsam 5 ara öğün yaparım sjsjsjsj kahve içip iştahımı kesmesini beklicem en azından 12 de yesem yeterli
Moonlight_ enerciiiii ooo süper bak nerden ne oldu🤣 Bende sabahtan bu yana bi detox suyumu ictim bi sirkeli su ictim derken bucuk litre suyu indirdim 🤣 sonra bir yumurta yedim simdide kahvemi ictim😂sonra kahvalti yapicam insallah
Moonlight_ enerciiiii kiz yumurta ne kiii onu yiyeli 1 saat oldu bugün erken aciktim dün kapanisi coook erken yaptim😂 kahvalti benim öglen yemegi oluyor 😂
Zamansiz_ Uff kizlar ya moralim 0 sabah tartiliyim dedim yatim kilo almis gozukuyorum uykusuz bi geceydi ne kadar etkiler bilmiyorum harika ilerledigim bi haftaydi bilmiyorum 🥲🥲
Moonlight_ Zamansiz_ askim bende mesela göbegim gittigi zaman tartiniyordum ayni kiloda gösteriyordu ama ben vücut olarak zayiflamistim Kilom ayni gösteriyordu moralini bozma lütfen🙏🏻🌹
perimasali802_ Zamansiz_ kaç kilosun ki sen aşkım ben tam en iki ay öncesi falan 70 lerdeyim tam hatırlamıyorum ama bugun baktim gercek kilom 68 bundan sonrasini baz alacam
Zamansiz_ Moonlight_ evet benimde hep oyle gidiyor esimde dun baya gitmissin dedi ama askim moral oluyor ya - gorunce 🥲 birakmicam tabiki illa gosterecek kendini🥲
Zamansiz_ perimasali802_ benim kilo sikinti yaa allahtan gostermiyorum esit alio esit veriyorum tee nerelerden geldim buralara sukur ama emeklerimin karsiligini tartida almak istiyorum🥲
perimasali802_ Zamansiz_ alacaksin canim 😍 birazdaha devam et emeğinin karşılığını Alacan hemde fazlasıyla
perimasali802_ Zamansiz_ sağlık ocağına gitim ben sabah yeni geldim dedim gelmişken olceyim kilomu hemşireye dedim diyettim yapma dedi nasil yapıyorsun dedi hamuru kestim tam dedi devam edebilirsin 😂💃💃