ladymomm Moonlight_ kız lafın sonunda yemek yeri aç dedi bana nasıl okumadın yüzeysel mi geçiyorsun ahahah 😂😂😂
ladymomm Zamansiz_ bitanem bir yerden başla ufak tefek sadece işe ve çocuklara gömülme sonuçta sen iyi olacaksın mi onlarda iyi olsun bakma ben oğlumla kavga ede ede spor yapıyorum bazen yine de kolay olmuyor
ladymomm perimasali802_ 2 gün daha sabredemedin mi herkes başka günler de kiloya bakmış ben neden pazartesiyi bekledim boş yere o zaman 😂😂😂
perimasali802_ ladymomm ya düşük çıkarsa, iki ay oldu olcmusum bak nasıl gaza geliyorum 😁 bide ben hafta da kaç kiloyu hesab etmedim mevcut kiloma bakmak istedim evde tarti yok sağlık ocağında baktım
ladymomm enerciiiii 1 orta boy patates 1 dilim ekmeğe eş değer aşkım yani tabağına da o kadar patates gelmez sonuçta rahatça ye
enerciiiii ladymomm ya of keşke yemin etseydim eşimi beklemicem artık yoksa kaçamak yapicam bide bugün erken kahvaltı yaptım ondan oldu
ladymomm enerciiiii niyet et 😂😂 niyet ettim Allah’ım senin rızan için şu saatten sonra yememeye de ya da yemeğe oturunca bundan yememeye de 😂😂😂