newmommy_ ladymomm valla askim kaynanam densizce bi laf etmisti onun gazina gelmistim asiri bi sekilde 42 beden giyiyordum 38 diktirmistim girmek icin
ladymomm perimasali802_ Türkçesi bir tane kadın yapıyor ama sarışın kadın kadar eğlenceli değil tek başına yapıyor o skckkfldls bir kaç kere yap yaptıktan sonra ne demek istediğini de anlıyorsun 😂😂 karnını sık filan diyor el hareketiyle
ladymomm kizatasozu biliyorum aşkım ben zaten tüm vücut spora ek olarak kol yapıyordum ama çok incelmem olmamıştı koldan zor veriyorum zaten ondan sanırım hemen göbekten gidiyor bende
ladymomm kizatasozu uzun süreli ara verdiysen çok normal benim sporla arama o kadar mesafe girmedi hemen toparlarım umarım 💪🏻💪🏻
ladymomm perimasali802_ yeşil çay doktorum da bana o dönem içme demişti aşkım emziren anneye yasak 🚫 yasak değil diyene uyma iyi değil
Zamansiz_ ladymomm tavuk butla birlikte sebze firina verdim buyuk bebe makarna istedi 3 4 kasikta ondan yedim bide salatasa💃🏻💃🏻
kizatasozu Cicikiz bugün kaçıncı günün ve niye ağlamaktan helak oluyorsun ki bak vermişsin iste kilo alinirda verilirde
Cicikiz kizatasozu şok oldum 100 kiloya gelmişim sorma 😭 evet çok şükür veriyorum vericem de çok hırs yaptım diğerleri gibi değil bu diyet 27 Mayıs doğum günüm o güne kadar hedefim 68 69 u görmek inşallah bunun için ölmek var dönmek yok
ladymomm kizatasozu kız vallahi zaten göbeğim ince sadece biraz doğumdan kalan yumuşaklık var ama bende ne varsa kol ve basende var ah onlar bir sıkılaşır incelseler