kizatasozu perimasali802_ sağol cnm baton kalibim olmadigi için borcamda yaptım o yüzden ince gorunuyir ama kabardı baya adı tahinli ekmek tadida güzel tavsiye ederim
kizatasozu Zamansiz_ yani bilmiyirum ki sabahları çok guzel gidiyor akşamları bisiler oluyo bana ufff
perimasali802_ kizatasozu erken saate yiyoruz üstüne bide kocalar birşeyler istiyor e hâliyle insanız dayanamıyoruz 😏
Zamansiz_ kizatasozu ha sen tam iyi gidemedin mi yani🥲 orayi anlamadim duzenli devam ettiysen tartiya cok takilma eminsen
kizatasozu Zamansiz_ ya her gün Spor yaptım sabahlari yediğine dikkat ettim ekmek şeker yemedim ama akşamları bazen yemek yedim bazen çayın yanına çerez yedim yulaf yedim
perimasali802_ Zamansiz_ iyim kahvaltı yaptım bnde kizimi uyutum şimdi kalkip evi toplamak temizlemek 😬sen nasılsın
Zamansiz_ perimasali802_ toplamak temizlemek 🥲 maksimum 1 saati bile bulmuyor oyle kalmasi🥲 sukur canem kahvalti bitti toplicam insallah kizi yatirip 🙃
ladymomm Moonlight_ bana da iyi gelir inşaallah yaaaa bu günü saymazsak son 1 gün kaldı tartıya 🙈 acayip merak ediyorum 🥹🥹
ladymomm Moonlight_ işte yerden kilo alacaksın ahaha ondan öyle dedim zjjdkdls şaka şaka almazsın umarım bir dene sen 😂😂😂
Moonlight_ ladymomm hahahah insallah ama alirim tabi anca 1 kac kilo oda bisey olmaz ya simdi öyle diyorumda sicaktada pek bisey yenmiyor zaten😅