enerciiiii perimasali802_ ay yemin ederim dün az kalsın günaha giriyordum tam bir patates ağzıma atacaktim atmış da olabilirim sjsjsjs ama yemedim
enerciiiii perimasali802_ emzirme olunca zor cidden acıkıyor insan daha tok tutucu birseyler ye acele etme benim kızım 18 aylik
enerciiiii perimasali802_ bilmem ben tutuyorum keşke daha knc3 aklıma gelseydi şimdiye istediğim kiloyu vermişti sjsjsjsjs
perimasali802_ enerciiiii 🤣ben yok ya hamur tuketmiycem spora devam zaten öyle pek kilom yok göbek te sıkılaşmasi lazım 😏
perimasali802_ enerciiiii yine büyük ama benim daha üç aylık ve sürekli emiyor su içe ice sanki orucluyum 🤣
enerciiiii perimasali802_ valla girmezsem pzt yicem salı baslicam banane eğer arada bir yemezsek hiç veremeyiz bence ya kötü hissederiz modumyz düşer bir kereden birsey olmaz ki sonraki günler dikkat ederiz
kizatasozu enerciiiii iste ben yapmıyorum o yüzden canım ne ıslak kekler ne börekler poğaçalar cektide yapmadım kjsjsjs kız tarif ver acillllll!!!
enerciiiii kizatasozu yapma bosver bende kilo alıyorum diye yapmıyorum tarif yok el lezzetim yeterli oluyor 😅😅😅
enerciiiii kizatasozu hamuru ben niye yapim askim içini hazırladım fırına gönderdim sjsjsjs Bi de hamur ku yapcam kaynanaya sjsjsjsj
enerciiiii kizatasozu verdik tabi sjsjsj öpücükle mi yapıyor adam sjsjsjs sus kız öyle deme onu yapamayan da var aşk olsun