Zamansiz_ kizatasozu kendi takvimine ekle ben oyle yapiyorum hem mitlu da oluyorum geride hiraktigim kilolara baktikca 😂😂 her yerden bi motivasyon topluom ay napim🥲
Zamansiz_ kizatasozu 🤔 bsyler yanlis gitmis veya sen aklinda tamamlayamadin cicegim 🤔🤷🏻♀️ bide bu ilk baslaman mi ilkse uzun suredir hafif az gibi ama zaten yeme sekli duzene girdiyse ve sen boyle devam ediyorsan bu cok cok iyi cunku vucut bi zaman sonra veremez
Zamansiz_ Gunaydin canim kizlar ❤️ sohbetleri kacirmisim sanirsam adetten oturu bana bsyler oluyo dun giremedim hic ya pek 🌷 yeme sekli tam gaz devam 💃🏻
kizatasozu Zamansiz_ ya doğumdan sonra bende aşırı iştahsızlık oldu hiç bişi yemiyordum açsa degildim ama spriali taktigimda beri hep açım bu ac gozlulugunle diyete başladım bide evet başlarda dikkat ettim ama sonlarda pes ettim galiba çünkü sonucu gorememistim
kizatasozu enerciiiii bugün yahu sabah uyanin bı tuvalete gidin önce sonra bişi yemden içmeden tartilin hadii bekliyorum @Moonlight_ @Zamansiz_ @successfulwoman @newmommy_ @perimasali802_
Zamansiz_ kizatasozu kendini cok diyet kafasina sokuyorsun kesin kendini acaip kisitladigin icin yemek istiyorsun surekli
Zamansiz_ kizatasozu aa ben yarin biliyordum dun tartildim ben🤷🏻♀️ adetimin ikinci gunu bugun binmedim binemem 🥲😂 dunde bileydim gelicekler binmezdim beaaa 800 gitmis gozukuyordu🥲 ama cok iyiyim bence hadi 200 de sislik diye kendimi kandiriorm 😂
enerciiiii kizatasozu 1 litre su içtikten sonra mi yazıyorsun bunu çayım vardı önümde bakıştık Bi an sjsjs
ladymomm Zamansiz_ tartı günü yarındı kız neden pazar dedi anlamadım 😂😂 pazartesi başladığımız için pazar günü tam 7 gün bitiyor pazar gününün sonucuyla beraber görelim diye pazartesi tartı demiştim yoksa 6 günlük sonuç olacaktı bugün 🥲🥲