Zamansiz_ perimasali802_ bu bendeki surecin aynisi zaten haketmediklerini hissedince vururlarr aaa sen boyle degildin nolmus sanaaa Beni siz boyle yaptiniz diyip dogru oyle hissetmissin diorum
Moonlight_ Zamansiz_ ne kadar güclü olsakta herkesin bi zayif noktasi var iste ordan vurulunca insan bazen dagilabiliyor ama bugün daha iyiyim kafami toparladim yeni güne merhaba dedim ❤️ hepimiz öyleyiz askim hepimiz cok özel cok degerli cok güzel anneleriz🙏🏻❤️🌹
Zamansiz_ Moonlight_ tamam miss ne kadar guzel iste ben boyle olamiyorum tum gunun sacma bi yorumun mahvetmesine izin vermeeeee
Moonlight_ Zamansiz_ az önce bebisi uyuttum bi sigara redbull yaptim simdide tirnaklarimi yapicam 💅 ev isi yemek ugrasmicam hic bi oglanlarima ve kendime yemegi yaparim 🍽👌🏼 oda kendi basinin caresine baksin🤷🏻♀️
perimasali802_ Moonlight_ kız öyle deme eşin o senin herşey düzelecek bnde bazen kızarım sayarım ama sonrada geçince unutulup gidiyor o yüzden sikma tatli canını 😍eee hocam kahvaltı yapildimi
Moonlight_ perimasali802_ orasi öylede ben bazen bazi seyleri kolay unutamiOrum 😐 kahvalti yapmadim askim böyle durumlarda benim istah gidiyor 🤣
enerciiiii perimasali802_ afiyet olsun ben yeni uyandım kızıma kahvaltı hazirlicam sonrasında temizlik ve leslie en son kahve ardından kahvaltı ben böyle ilerliyorum 😚😚
perimasali802_ Moonlight_ yumurtaya acı dokmusum, anne niye doktun acı bu ,sen yeme ben yiyorum dedim 😂 salatami tirtirkladi 😂😂😂
Moonlight_ perimasali802_ ahahahaha ayyy sabah sabah güldüm sen yeme ben yicem🤣 bu kavga bizdede oluyor bazen büyük oglana soruyorum kendime bunu yapcam sende istiOrmusun diye oda hayir yemicem diyor sonra kendime göre yapiyorum gelip benim yemegime saldiriyor 🤣🤣
perimasali802_ Moonlight_ 😂😂😂 afacanlar a bak 🤣🤣 onlar bizim nesemiz ya onlar da olmasa hayatın anlami yokki ♥️
perimasali802_ Moonlight_ o kilomu seviyor öyle abartılacak kilom yok normal doğum göbeğim kaldi ondan rahatsızim ben çok 😬 eşim dün dedi diyete mi girdin ,he dedim bu sefer gidecek bu göbek,iyi iyi diyo 🤣