ladymomm afiyet olsunn ben demin bi kahve yaptim aclik hissetmiyorum hic o yuzden biraz daha erteliyorum ama bende yulaf takilcam baska bsy yiyesim yok bunu firsata cevirim😂😂😂

ladymomm çikolata bağımlısıyım illa tatlı atıcam ağzıma. Çayı boş içemem. Cips aramam. Ama bunları da çıkarsam eşime tam uymuş olurum ama olmuyor iradeye yeniğim o konuda. Her konuda da mükemmel olamam 😁

BlackMambaa_ olursun bebeğim benim için bu zor değil zaten uzun zamandır spor yapıyorum aynı zamanda eşimde 😂 ben tek başıma evde takılıyorum o spor salonunda hocasıyla beraber özel ders alıyor ikimiz de kilo problemi yaşadığımız için yapmıyoruz bizimkisi tamamen sağlık ✨ Ramazan ayında ister istemez düzenimiz aksadı tekrar aynı tempoyu tutturmak ve buradakilere motive olmak için açtığım bir post sadece 🌹

ladymomm
        Anladım canım şakasına takılıyorum sağlık önemli 🫶 hayırlısı olur inşallah sizin için

Bubenimoykumm ayy ben birara 19 ve 20 den çıkamıyordum sjjdjdks yaşım olmuş 24 ben o ara hala 20 diyesim geliyordu zjjxkdls şu an yeni 26 oldum ama sorsan 19 um 😂😂😂