ladymomm evt canim 😍
1 Haftalık Diyet Serüveni 🥑🥒
Zamansiz_ oy ayaklanmaya başlamış maşallah 🥰
Bubenimoykumm ben kendimde tatlının süt yaptığını hiç görmedim yaaa 😂😂😂
ladymomm
ne güzel canım🥰
bu arada en yaşını almış benim burda galiba 🤗 35e girdim 🥲
Ama bende çocuk ruhluyum sanki hala 18im😁
ladymomm çikolata bağımlısıyım illa tatlı atıcam ağzıma. Çayı boş içemem. Cips aramam. Ama bunları da çıkarsam eşime tam uymuş olurum ama olmuyor iradeye yeniğim o konuda. Her konuda da mükemmel olamam 😁
perimasali802_ ay kiz ewt dun 2 adim atti daha soktayim ben🥹🥹 bu duyguyu biliyorum ama yeniside bambaskaymis🥹🥹🥹
Bubenimoykumm cikolata tam bitter cikolata dene canim cayida cok iciyorsan gerekirse cayi azalt 😂😂 ne arkadasim ama🫠
Bubenimoykumm maşallah burda başka 35 bilmiyorum ♥️kimse yok galiba
Zamansiz_ ya patilerini yerim onun 😍😍😍 öyle olur zaten evlat bambaşka bir Duygu 🥺
Zamansiz_ zaten bitterciyimdir çayı şekersiz içerim 😁 sağol kizkardaşum 😁
perimasali802_ @etoile galiba yanlş hatırlamıyorsam 🤨
Bubenimoykumm neden herkes beni birilerine benzetiyor 😁ben oda değilim valla
BlackMambaa_ olursun bebeğim benim için bu zor değil zaten uzun zamandır spor yapıyorum aynı zamanda eşimde 😂 ben tek başıma evde takılıyorum o spor salonunda hocasıyla beraber özel ders alıyor ikimiz de kilo problemi yaşadığımız için yapmıyoruz bizimkisi tamamen sağlık ✨ Ramazan ayında ister istemez düzenimiz aksadı tekrar aynı tempoyu tutturmak ve buradakilere motive olmak için açtığım bir post sadece 🌹
ladymomm
Anladım canım şakasına takılıyorum sağlık önemli 🫶 hayırlısı olur inşallah sizin için
kizatasozu yav edin şu kahvaltıyı o kadar değil yani 😂😂😂🥹
perimasali802_ olsun uyurken yaparsın sende yeter ki kendimize de vakit ayırmayı öğrenelim 😍😍
perimasali802_ canımı çektirdin zalımın gızııııı zjxjkxlss
Bubenimoykumm ayy ben birara 19 ve 20 den çıkamıyordum sjjdjdks yaşım olmuş 24 ben o ara hala 20 diyesim geliyordu zjjxkdls şu an yeni 26 oldum ama sorsan 19 um 😂😂😂