perimasali802_ ayy kız bu resmen sac ekmeği gibi 🥹🥹 ama bilemedim ki şimdi sonuçta beyaz ekmekten farkı olmuyor miktarı abartmazsan istersen ye 🫠 yiyemem dersen buzluğa at hiçbir şey olmaz başka zaman azar azar çıkarır yersin
1 Haftalık Diyet Serüveni 🥑🥒
ladymomm çok güzel gözüküyor afiyet olsun canım 💕 inşallah sonuç alırsın 🌸
ladymomm evt sac ekmeği ama tandırda pişiyor, evet Beyaz ekmekle yapilanda var tam buğday dan yapan var annem ikisinide kartirarak yapıyor 🤗 buzlukta çok var şuan fırın ekmeği yerine onu yiyoruz bn başladım şimdilik evde kendimce azar azar yiyorum 😂
ladymomm porsiyonlari küçültelim 🤣
ladymomm eşim diyetisyen eşliğinde diyet ypıyor ramazan’da başladı. 6kilo verdi. Brnde ona ayak uydurmaya çalışıyorım mecburen 🙈 listesi güzel ama bn emzirdiğim için pek uyamıyorım 🙈🙈
perimasali802_ ben bir sporu düzgünce yapsam 🥹🥹 zaten normalde de böyle bu tarz yemeği seviyorum yemek kısmı beni pek zorlamıyor 🫠🫠 eşimde spora gittiği için spora uygun öğünler hazırlanıyor evde o konuda işim rahat birde onun gibi bende spora gidebilsem başımda hocam olsa mük olurdu da işte bebekli hayat ve kadın olmanın zorluğu 🥲 (kadınlara özel spor salonu çok yok olanlarda çok uzak diye öyle dedim)
ladymomm teşekkür ederim bende dayanamadım çok yoruldum yarım saatlik lesliyi yarıda bıraktım saat iki daha ağzıma bir lokma girmemiş yemekyemem lazım bunu yapayimda bende chia ve keten tohumu ezme ve muz yok diğerleri var onları yapayim
perimasali802_ ben çok severim kız sjjdkdksl eğer aynı şeyden bahsediyorsak tostu da güzel oluyor 😋😋 benim annemin yaptığı yuvarlak bazlama ekmeği gibi bir şey
perimasali802_ öyle yap o zaman madem buzlukta var çöp olmasın 😂😂😂
ladymomm aynen oyle
Bubenimoykumm aaa neden uyamıyorsun çok mu kısıtlayıcı listesi
busenihicalakadaretmez seni biraz bana benzetiyorum kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendı adıma konuşayım. İstesem de bazı konuşmalara dahil olamıyorum. Yapım gereği çok goygoycu değilim. Bilgim varsa yazıyorum buraya dahil olmaya çalışıyorum. Alabileceğim Max verimi almaya çalışıyorım. Fazlasıyla. Herkesle muhabbet yapamayız zaten bu mümkün değil. Eğlenen bildiğim kadar dahil olmaya çalışıyorum. Bence burayı yaş kitlesi de etkiliyor. Muhabbet olarak söylüyorum kimse yanliş anlamasın lütfen.
kizatasozu biraz geç kaldın sanki kahvaltıya biran önce hazırla ye bari chia ve keten tohumu çokta önemli değil olmasa da olur zaten ezme yerine hurma kayısı ceviz badem varsa da kullanabilirsin 2 hurma/ 2 kayısı/ 10 ceviz/ 10 badem gibi bu şekilde
ladymomm hayır beybi süt olsun diye tatlı yiyorum 😁 doğrusunu bildiğim yanlşlar yapıyorum. Bile isteye buna rağmen 2kilo verdim pilav makarna börek yapmıyorum
ladymomm 👍 yerde uzanıyorum şuan kalbim pat pat atiyo karnimda😅
perimasali802_ yaa inan benimde sasmisim daha o kadar isim varki hanfendi su arada illa kaldir diyo beni kanepede yuruyor tekte birakilmiyor bekliyorum bakalim🥲
ladymomm
Pek emin olamıyorum 😂
perimasali802_ insallah💃🏻💃🏻❤️
Bubenimoykumm yaaa ne kadar güzel dedin bende güzel enerji aldığım kişilere sarabiliyorum sadece 🥹 ve evet bence ikiniz de biraz ağır başlısınız sanki bunu bende hissettim normalde bende ağır başlı bir insanım ama yeri geldiğinde çocuk gibi olabiliyorum bu yüzden ortama göre ayak uydurmam zor olmuyor
ladymomm maalesef kadınlarin özgürlük alanı kısıtlı,bunu yazarken bile bebeği emziriyorum,spora vakit hiç olmuyor