poncikaile bu x firmalar gibi değil satışını yapmak zorundalığı yok
İşş
poncikaile
Bak yine anlamadım skskjs😂 problem bende var neden satış yapmadığın halde sana para veriyorlar neden smamsm
poncikaile
Aslında eşime destek amaçlı ihtiyacım var da hiç giremem o işlere Ya küçük çocuğum var
poncikaile burada satış reklâm vs yapmak yasak diye biliyorum ama yanlşsam düzeltin lütfen 😫🙏🙏💓
Bubenimoykumm reklam satis yapmak yasak evet 🥲 aski sebebi degildir insallah ☹️🥲 @poncikaile
BlackMambaa_ canım detaylı bilgi istersen özelden yaz
Zamansiz_ 🙄 bir kaç kişiyi gördüm burda yazan
Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunan bir “ürünün” reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar yasaktır.
poncikaile
Özel kapalıı
BlackMambaa_ hmm anladm cnm öyle işte
poncikaile yanlis hatirliyorum demmekki🌹
- Düzenlendi
BlackMambaa_ Bak yine anlamadım skskjs😂 problem bende var neden satış yapmadığın halde sana para veriyorlar neden smamsm
Müşteri buluyor. Benim bildiğim böyle . Üye yapıyor
BlackMambaa_ üye buluyor o üyeler satış yapınca sana da kazanç sağlıyor bu durum ya üyeler de sadece bu şekilde kazanmak isteyip satış yapmazsa 😅🤣🥰
BlackMambaa_ kendin satın alıyorsun ekibine birileri girdikçe sen yukseliyorsun senin birini bulmana gerek yok onlar zamanla birilerini veriyor senin ekibine ama sen gidip birilerini bulursan daha hızlı ilerlersin.
Bubenimoykumm evet kidste bu konu hakkında aşkı yiyecektim az kala
kizatasozu o
ANladım sanırım 😂
@enerciiiii
@nuryollanna