belladonna Zamansiz_ Bende öyle. Ama senin benden daha çok ihtiyacın var. Çocuklu evin kurtarıcısı oluyor.
Zamansiz_ belladonna cok cok ya inanirmisin hemen topluyorum toz aliyorum zar zor zaman oluyor calistiriorm ohh ev kendine gelio 😮💨
zeytep meleksen1 benimkisi yasomi ai99 pro Buz lazer başlığı dışında cilt gençleştirici ve akne giderici özelliği var, aynı özellikler Philips de de var sanırım
belladonna Zamansiz_ Tabi canım. Ben tek çocukla evde olduğum günler eve yetişemiyorum en azından ben bir iş yaparken o da benim işimi kolaylaştırıyor. Hiç acıma 😅
zeytep poncikaile sınırsız atış ama benimki kablolu, ben öyle tercih ettim. Kablosuz istersen Philips de var sanırım
poncikaile zeytep aman azilari belli süreden sonra atışının bittiğini soyluyolardi öyleyse çok iyi ne kadara almıştın cnm
zeytep poncikaile atış sayısı sınırlı olanda var açıklamasında yazar benimki sınırsız atıştı Ben 8.500 e falan almıştım sanırım, yurt dışı ürün olduğu için fiyat değişebilir ve stok durumu değişiyor https://app.hb.biz/HuDdm85Jd2Ta
eylul1999 Buzlulimonatam 3 sene gittim lazere tuylerim çok sarı olduğu için hiçbir ise yaramadi tam bir hayal kırıklığı oldu şimdi mecbur yine agdaya döndüm
zeytep poncikaile rica ederim canım, lazerden lazere tüy rengi ve cilt tonuna göre analiz etme Özellikleri var eğer ona göre alırsan daha iyi olur
zeytep poncikaile inşallah canım bende renk tablosu vardı, ne zaman almayı düşünüyorsun sen almadan atayım ona göre tüy ve cilt tonuna göre analiz edersin