poncikaile benimki kablolu, yasomi in bu modeli kablolu. Ben eğer kabloya prize takılı halde uğraşamam dersen Philips lumea ya bak derim, onda da bir modelde sınırsız vardı sanırım. Ben eğer kablosuz alsaydım, şarj etme vs bana uğraştırıcı gelirdi, ondan tercih etmedin.
Tüyleri jiletle aldıktan bir gün sonra veya aynı gün uyguluyorum, zaten o tüy kökünü görüyor, en güzeli bir gün sonra falan yani… Ve etkisi olmuştu. Üç farklı başlığı var, cilt gençleştirici, akne giderici ve lazer başlığı. Hangi başlığı kullanacaksan onu takıyorsun, gözlüğü vs ile geliyor. Derecesini sen ayarlıyorsun, ben hassas bölgede bir iki derece düşürüyorum diğer bölgelerde arttırıyorum. Daha sonra ise başlıkları dezenfekte edip kaldırıyorum. Etkisi oldu mu dersen.. İki ay kullandım azalma fark ettim bilhassa bikini bölgesinde ve bacak bölgesinde.. Sonra kışın jilete döndüm, haliyle geri eski haline döndü ama o iki ayda benim lazer uygulama sıklığım değişmişti tüylerden azalma olduğu için. Şimdi yine başladım, bu kış jilete geçmeyeceğim full lazer ile devam edeceğim. (daha önce salona gittim ve çok az azalma olmuştu kendi cihazımda daha çok azalma gördüm ben) (esmer ten siyah tüyler için konuşuyorum) kolumda da sarı var minik, onlarada oluyordu bence faydası. Yarın ben sana tüy ve cilt tonu tablosunu atayım. Ona göre karar verirsin canım