Glsm0258 HurremSultan biraz karantılı ve sarsıntılı günlerden geçeceksin gibi ama kısa sürecek ve üstesinden geleceksin
Glsm0258 HurremSultan 3 resimde sağ üstte bir yılan var ağzında senin rızkın var yemeye çalışıyor eşinden ve ya senden maddi beklentisi bi türlü bitmeyen birisi mi var yada maddi anlamda darlık çekebilirsiniz
Glsm0258 HurremSultan şaka bi yana diyelim 😃 bir bebek haberi alacaksın gibi görünüyor bu kişi sana çok yakın değil ama sevineceksin habere 😃
Glsm0258 HurremSultan ilk resim tabakta vir baykuş var suratı net belli zaten bunun anlamıda bir kötü olay yaşayacaksın demiştim zaten ama sorunsuz şekilde kurtulacaksın esintisi çok sürmeyecek
Glsm0258 HurremSultan ikinci resim fincanın dibinde tombul bir kedi var kendini kabartmış resmen bunun anlamıda nankörlük ve arkandan iş cevirilecek gibi görünüyor
Glsm0258 HurremSultan 3 resim fincanın sağ üstte bir kedi daha var kıvrılmış bir şeyin üstüne kapanmış sen bu yapılan nankörlüğün ortasında kalıp daha sonradan farkedebilirsin nankör biri seni çevrelemiş sana iyi görünmeye çalışıyor olabilir
Glsm0258 HurremSultan son attığın resimde de öyle çevrende biri var valla güzel kıvrılıp kıvrılıp seni çevriliyor manüpüle ediyor bu kim bende merak ettim😃 bu kadar yeni gördüm bildirimleri 😃
perimasali802_ Glsm0258 sağlık olsun kim kavga etmezki 😁 önemli saygılı olmak ama dediğin gibi kafam halada çok karışık bir türlü karar veremedim bazi şeylere akşam musiatmisin
Glsm0258 perimasali802_ şuan bişey yok müsaitim bişey çıkmazsa 😃 benim de hayatm böyle zırt bırt bişey peydah olur 😃
HurremSultan Glsm0258 insanlar dedikoduyu seviyor kanka benlik birşey yok ama ne güzel fal baktın heee😁😁😁