• Muhabbet
  • Erkolar kapatılsın 😡😡😡

İçimdekileri dökmezsem patlayacağım artık.. bu erkolar neden özür dilemesini bilmiyorlar ya da sadece bana mı denk geldi böylesi🤦🏼‍♀️ ufacık bi sebepten kavga ediyoruz hata onun da olsa hep ben özür diliyorum hep ilk adımı ben atıyorum artık yeter özür falan dilemiyorum barışmak da istemiyorum iki gündür ben sinirimi yenmeye çalıştıkça sanki o da inadına daha da sinirlendiriyor gerçekten bu şey biraz daha uzarsa sinirim nefrete dönüşmeye başlayacak 🤬

lixy ilk yıllar baya sürtüşmeli geçiyor😅
    resmen bi odunu yontmakla desem daha doğru olur bence siz özür dilemeyin hata ondaysa bekleyin o hatasını anlasın biraz soğuk durun

Mom88 hatalı olduğunu biliyor da… kendini nerde görüyorsa özür dilemesi zor geliyor demek ki

lixy siz hep özür dileyen tarafsanız eşiniz de buna alışıp egosunu tatmin ediyor olabilir. Nasılsa özür dileyecek ve böylelikle barışıcaz gibi. Tabi en iyi siz bilirsiniz, inşallah kısa sürede aranız düzelir ☺️

• lixy bunu yanıtladı.
      • lixy bunu beğendi.

Mommy12 evet o hep yağ gibi üste çıkmayı başarıyor ben de uzamasın diye özür diliyordum ama bu sefer artık sabrım kalmadı uzarsa da uzasın

lixy ben de senin gibiyim senelerdir. Belki de biz böyle alıştırdık bilmiyorum. İlk zamanlar dayanamaz yanına giderdim “hadi özür dileyelim ikimiz de” derdim. Ay ne salakmışım. Cicim ayları işte. Şimdi alıştı, %100 haklı olsam bile günlerce konuşmaz. Bi şekilde konuşuyoruz günler sonra. Kendi kafasında kurmuş ve yine ben haksızım ve yine ben özür diliyorum. Ayyyy daraldddııımmmmm

• lixy bunu yanıtladı.
        • lixy bunu beğendi.

lixy hatalı değilsen hiçbir şekilde özür dileme ama onu kışkırtacak haraketlerde yapma derim. Kışkırtma derken kendi kendine konuşma, tersleme, sana bir şey dediğinde tavır koyma gibi. Belli ki anlamıyor yani anlamayanın da anlaması için bu tarz şeylere girmek sadece seni yorar. Sakin ve güzel geçen bir gününüzde tatlı tatlı konuşmayı dene. Benim eşimde özür dilemeyi bilen bir insan değil ilk zamanlar sürekli bir şey yaptıktan sonra şakalaşarak ortamı yumuşatmaya çalışırdı bende benimle alay ediyor sinir etmek için uğraşıyor sanar daha çok tavır alırdım sonra tavır alıyorum diye üste çıkardı kavga uzar giderdi. Sonra baktım onun özür dileme şekli öyle. O böyle görmüş böyle öğrenmiş diyip kabul ettim. Ne zaman bana öyle yaklaşsa güler geçerim sonra olayın unutulduğu bir vakit konu konuyu açarsa oraya değinir rahatsız olduğum şeyi nazikçe söylerim o da hatalıysa hatalıydım der mutlaka çoğu zaman özürde diler ama ilk olarak yaptığı şey özür değildir yani biraz sende yaklaşımını değiştir. İlk adımı sen atma ama onu alevlendirecek kendisini haklı çıkartacak hareketlerden de uzak dur ✋

dnz23 bunu bi şekilde değiştirelim yoksa olan bize oluyor 🤦🏼‍♀️

Bubenimoykumm belki olabilir diyeceğim ama sadece kavgalıyken böyle şeyler yapıyor aramız iyiyken çok düşünceli davranıyor aslında 🫤 değişik yaa