• Muhabbet
  • Erkolar kapatılsın 😡😡😡

ladymomm evet çokk haklısın ben de elimden geldiğince kavgalıyken onu kışkırtacak şeyler yapmaktan çekiniyorum ama bu sefer farklı yerlere gidiyor ipin ucu.. sonucu ne olacak sabırla bekliyorum

lixy öyle valla ama nasıl değişir bilmiyorum

lixy 7 senedir hic ozur dilemeyen kocam🥲 post sanki benlik degil ama tek olmadigini bil diye yazim dedim🥲☹️

lixy evli değilsen hemen uzaklaş kaç ordan eğer evliysen cok gecmişs olsun. Özür dilemeyi acilen bırakıp köpek etmeyi öğrenmelisin

sessizol tabi canim herkesin kendi dusuncesi 7 sene olucak ben evleneli kopek etmekte istemem herkesin gorusu fikri farklidir 💃🏻🌹

lixy sen asla özür dileme bekle kendisi dilesin benim eşimde eskiden böyleydi asla özür dilemezdi odun gibi bende oralı bile olmuyordum şimdide kendisi peşimde koşar özrünü diler

lixy yapıyla ilgili bence. Eşim iki sn küs kalamaz hemen gelip özür diler kendi haksızsa bile. Bana da bu sinir bozucu geliyo bazen geçiştiriliyor gibi olıyor

• lixy bunu yanıtladı.

Tripkolik özür dilemiyorum o da uzattıkça uzatıyor neticeyi dört gözle bekliyorum

sofyatomasatlas sevgiliyken böyleydi hatasını telafi etmek için elinden geleni yapıyordu şimdi ne değişti bilmiyorum hatasını bile kabul etmiyor