firstleydii o zaman aman diyim uzak dur dertsiz basina dert acma kocanla kotu olma yoktan yere
Aile dostumuz abim
firstleydii kızsın samimi olmak zorunda değilsin
firstleydii mesafeni koru eşinin istemediğini söyle uzak dur kardeşim olan sana ve evliliğine olur abin gibi görünseyedi hak veriridi sana haklısın deyip giderdi
firstleydii esin taniyormu? Benimde öyle birisi var abim gibi gördügüm birisi esimlede tanistilar evimize geldi etti abimlerlede zaten arkadas.
Bizde yakin yerde calisiOruz arada denk geldiginde yemekte yiyoruz falan asla kötü niye sezmiyorum görenler dedikodu yapacak olursada yapsin elalemin dedigi önemli degil benim icin cünkü yemek yiyecegimde falan esime yazarim zaten x abimle yemek yicez diye
perimasali802_ aynen bende böyle hissediyorum
newmommy_ uzağım ondan isyan ediyo
firstleydii o zaman başka bir iş var belli,hani akıl mantık olsa der bu evli eşi yanlış anlar mesafemi korumam lazim gibi gibi uzak dur
firstleydii oyle yap
Moonlight_ benim eşim tanıyo ailecek görüşüyoru çoçuğu oldu gittik kaç defa onlar bize geldi bende yemek yediğimde eşime yazıyodu. Tamam diyodu sonra baktım çok laf oluyo dedim yemicem 2 aydan fazladır gidip yanında oturmuyorum yemek yemiyorum öncedende ayda bir denk gelse yerdim ama şimdi baktım çok abartıyo niye gelmiyorsun üzülüyorum kalbim kalıyo falan dedi bi tuhaf oldum eşimede söyledim hatta dedim ben gidip yemek yemiyorum oturmuyorum alındı galan dedim alınsın dedi yani istemiyorum eşimde şahsen ben olsam bende istemem başbaşa çalışanı veya yakın arkadaşıyla yemek yesin ayak üstü konuşulur selam verilir çok abartı gergin gel yemek yiyelim dedi bende olmaz dedim
perimasali802_ aynen iş yerime geliyordu diyosu ne zaman yemek yiyoruz falan rahatsız oluyorum diyordum yani insanlar yanlış anlicak
firstleydii haklısın aşkım. Bende olsam bende aynı şekilde düşünürüm. Bu devirde kimseye güven olmaz. Eşimin bana yapmasını istemediğim şeyleri bende yapmam 🌸
firstleydii esimin yakin kiz arkadasi olsa eski esim olurdu🦦🤷🏻♀️
firstleydii o kardeşi gibi görseydi seni böyle tavır yapmazdı hiç oralı olma derim bosver
firstleydii yani böyle tavir yapmasi tuhaf geldi banada 😐