Sevim639 Eşimle tartıştık her zaman olduğu gibi kendinde bir problem görmedi beni suçladı ben de o kadar yoruldumki ona birşeyleri anlatmaktan anlatmaya çalışmaktan sadece tamam dedim. Biraz geçtikten sonra evden git sen gitmezsen ben giderim dedim. Önce yok nereye gidicem konuşalım falan dedi. Benim artık seninle konuşacak bişeyim yok kalmadı dedim ısrarlı olduğumu görünce gitti. Gece saat 11-13 gibi geliyim böyle olmaz diye mesaj attı. Gelme kapıyı açmam dedim. Gelmedi. Ertesi gün gün içinde geldi eve yiyecek içecek bişeyler almış getirdi. Kalıyım dedi hayır dedim. Gitti tekrar. Bana o iki gün gerçekten iyi geldi onsuz olmak onu görmemek iyiydim yani. Ama bugün 4. Gün. Artık geliyim de demiyor ve nerede kaldığını bilmiyorum. Yanında kalabilecek bir arkadaşı yok herkes ya evli ya da ailesiyle yaşıyor. Anne babasının evine de gidemez şehir dışında yaşıyorlar. Arabada kalmadığına eminim çünkü şimdiye kadar en azından duş alıp çıkıcam deyip on kere gelirdi eve. Zaten eve yiyecekleri getirdiği gün diş macunu almış fırçasını almamış. Git diyen bendim ve iki gün ayrı kalmak iyi geldi ama bugün 4.gün bu adam nerede kalıyor nereye gidiyor kimle görüşüyor bilmiyorum. küçük kızımla evde kafayı yicem artık tek başıma mücadele veriyorum. İnsan bir mesaj atmaz mı bi aramaz mı biz neden bu hale geldik kaç gündür dışarıdayım geleyim konuşalım affet demez mi. Seven adam nasıl dayanır bunca gün. Daha önce de beni aldattığını yakalamıştım bilenler bilir tek gecelik bir aldatma otel odasında. Zaten öğrendiğimden beri asla eskisi gibi olamadık. Boşanmaktan korkmuyorum ama Şuan kızım küçük çalışamam. Ekonomik özgürlüğüm de yok. Sıkıştım kaldım. Akıl verin
piyangobileti Sevim639 yine otelde kalıyor olabilir mi ya da günübirlik apart gibi yerlerde de kalıyor olabilir erkekler hiç değişmiyor en iyisi bile bir iki gün uğraşıp sonrasında yok oluyor umarım her şey yoluna girer sizin için
ESMERBOMBA_ Sevim639 yine otelde kalıyodur nerde kalacak kafanızı dinleyin biraz arama sende sonra geri döndüğünde rahat kafayla oturup konuşursunuz seven insan kapının önünde yatar sevmese bile çocuğu için gitmez benim eşimin kalacağı bi sürü yer var git dediğimde kafayı yiyecek asla ben sizi bırakıp gitmrm diyo gittiği yer max oturma odası sende bırak bu füşünceleri sakin sakin düşün geldiğinde konuşursunuz
mavi0 Sevim639 merak ettim sizi bebeğiniz nasıl siz nasılsınız eşiniz geldi mi ne durumdasınız inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
mavi0 Sevim639 postunuzu daha önce de okumuştum bayadir da girmednz sanırım uygulama ya acaba nasılsınız ne durumdasnz bebeğiniz nasıl eşinizden haber var mı
Eucleas Sevim639 hiç okumaya gerek yok balık yeterli,ne olursa olsun papatya falı gibi bakılırsa keder bitmez. Sevmeyen sevdiğinin yanına gidiyor anacım,sözylemediği sürece seviyor gitmediği sürece seviyor,sende aynı şekilde tabi