Kızlar merhaba buraya yeni katıldım göğüs ucum ağrıyor yumurtlama döneminden sonra ve geçmiyor elde değmiyor niye böyle olmuş olabilir ve hamilelik olursa erken belli olur mu?
Göğüs ucu ağrısı
Ayın 7 de adet oldum 13 bitti 19 da yumurtlama başladı ertesi günü göğüs ağrım tabi biz adetim bittikten sonra çalışmalara başladık🤭10 gün icinde olur mu ?
Çok istiyoruz rabbim nasip ederse mutlu oluruz hiç böyle olmadı adetimin bittiğinden bir kaç gün sonra göğüs ağrısı ve afedersiniz ama akintimda çok olmuyor hatta bu ara hiç olmuyor karnında sağ tarafta hafif bir batma var onu kabızlığa bağlıyorum umutlanmak istemiyorum ama işte kafamda deli sorular oluyor bir sorum daha olacak acaba bu kan testinde çıkar mı çıkarsa doğruluğu ne kadar olur tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Kan testinde şimdi yapsam çıkar mı yada idrar testinde hastanede yapılanlardan çıkıyor mu bu kadar erken yaparsam çıkma ihtimali olur mu
Ay inşallah inşallah rabbime çok dua ediyorum 🤭❤️❤️
Sizinde avulasyon döneminde mi oldu böyle adetten sonra
Bugun ağrı beni korkuttu dayanamadım gittim sağlık ocağına doktor tahlil istedi idrar ve kan tahlili beta HCG istemiş onun yanında 15 sonuç daha istemisti
Ay inşallah pozitif çıkarsa haber veririm ama kafamda çok soru var pozitif çıkarsa ne kadar doğrudur? Hani diyorlar ki bı dahaki adetinden 10 gün geçmesi lazım benimki çok erken gibi çıkar mı cikmazmi bilmiyorum pozitif çıkarsa doğru mu olur onuda bilmiyorum 😃