Glsm0258 Moonlight_ yine aynı kapglı orta yaşlı bir kadın figürü var tabağında da çıkmış bu kadın bu kadın kimin nesi 😃
Glsm0258 karamelek90 falında tabağında kıvrışmış timsah var zorlu günler seni bekliyor devamına bakamıyorum baya karışık falın var
Glsm0258 esmermelek bir erkek bebek gördüm ben 😃 balık gördüm kısmetin var Birde bşr erkek gördüm oturmuş ve dizlerini kendine cekmiş düşünceli eşin düşünceli kafası karışık zamanlardan mı geçiyor veya geçecek
Glsm0258 esmermelek sen arkadaşlarına çevrene faydalı yardımcı olmaya çalışan birisn bu seni bazen üzüyor yoruyor ama bundan asla vazgeçmiyorsun genelde iyi huylu birine benziyorsun
Glsm0258 esmermelek birde bir göz var net belli bu kişi erkek gözüne benziyor sizden faydalanmak için bekliyor bir köşede bu kişi yakınınız olan biri bekliyor yani sizden bişeyler
esmermelek Glsm0258 ama ben evliyim bu kimmiş ay pislik adam 😂 şerefizz defolsun 😂😂 hiç kimse gelmedi aklıma valla
Glsm0258 perimasali802_ ay ben çok bilgin biri değilim ama cidden tuhaf yani karışık baya ve iç açıcı değil
Glsm0258 esmermelek genelde çok engebeli bir hayatın yol sakinliği seviyorsun gibi ama erkek bebek önemli, 😃😃 2 kez gördüm hemde kısmetiyle geliyor hemde 😃
Glsm0258 esmermelek kaynın? Eşinin yakın bir arkadaşı senden değil eşin ve senden beklentisi var maddi anlamda beklentisi bitmiyor