Moonlight_ valla canım nasıl anlatsam bildiğin o gün gelen bütün hastaları sezeryana aldılar kolaylarına gelen oydu galiba ben sezeryan olmayı kabul etmedim kendi sancilarım yoktu suni sancı istedim vermediler daha sonra ultrasyondan bakıp bebeğin başı büyük vücudu büyük normal doğum diye tutuyorsan bebek kolu takıla bilir nefesiz kalabilir ölebilir dedi ilk çocuğumun kafa ölçüleri gibi olduğu için tekrardan reddettim sezeryan olmayı anne ve bebek ölümü dahi herseyden haberim var diye kağıt imzaladım 7 santim acıklığım oldu yarım paket suni sancı ile başka vermediler bana kestiler bebeğin doğduktan sonra yanında olmazsa mutlu mu olacaksın normal doğum yaptım diye konuştular bebeğin ölse hoşuna gidecek dediler bak ve baya bir vicdanımla oynadılar suni sancı istediğimde ancak bu kadar verebiliriz dediler nst ye bağladılar bebeğin kalbi yavaşladı diyip sezeryana apar topar aldılar doğumdan 19 saat sonra çocuğumu benden aldılar sarılık var diyip başka hastahaneye yatırdılar doğduğundan beri yavrum yanımda değil 4.gune giriyoruz anlayacağın çok sorunlu bir dönem den geçiyorum şu an