Moonlight_ kleopatranizzz @Zamansiz_ durun zaten bebek haberinden sonra anlama güclügü cektim bi müddet cidden devrelerim yandi bi kac günde mide bulantim vardi bi yüregime iniyordu🤣
Moonlight_ kleopatranizzz aaaa kleooo bu cok baska valla oturup aglarim bide erkek allahim evde 4 erkekle ben error 🤣
kimkibu Moonlight_ valla harf marf aradım da yoktu zalim fal daha fazla detay vermedi bana 😁😅olunca görürsün zaten o kadını çöz ama şimdi hemen 🤣bizde söyle tabi 🤭
Moonlight_ kimkibu ay keske olsaymis yaaa pisman olan ve nankör olan o iki kumral kadini nasil bulcam benn benim ailede cok nankör var 🤣 @llanjalee bak biri pisman ama kadinmis 🤣
Moonlight_ kimkibu o kisiyi hala cözemedim bi kahve daha icip atsam olurmu belki harf bisey cikar ahahahahah😅😅😅
Zamansiz_ karamelek90 melek naptin kendine bacim bee cok kalabalik cok hersey heryerde bilemedim ki ben ne diyim simdi zirvedeyken bırakım bilemedim simdi 🙃
aleyx karamelek90 için asiri aşırı kara daralmışsın dört duvar arasında sıkışıp kalmış gibi huzur arıyorsun ama ne yana dönsen sıkıntılı
Moonlight_ kleopatranizzz tamam tamam bisey demiyorumm ama olmasa daha iyi olurdu ya allah isteyenlere versin insallah 🙏🏻🙈😅
kleopatranizzz karamelek90 ay çok zor tutuyorum kendimi birşey yazmamak için ben bu posttan yavaş yavaş kaçayım fjfjfjfj tek birşey diyerek gideyim kendine bu kadar yüklenme.
karamelek90 kleopatranizzz kız lütfen söyle zaten zor zamanlar geçiriyorum biraz nasıl yol almam gerektini çözerim belki ☹️