BlackMambaa_ perimasali802_ Giden gitti üzerine soguk su iç skskdk😂 Parasına değiyorsa boşver giy giy dolan evde
perimasali802_ BlackMambaa_ degdi valla 🤣 soğuk su eşim içsin sağolsun hiç hayır demiyor 🤣🤣kadin Kasiyer güle güle kullanın dedi ben bı güldüm eşim diyor benmi kullancam Sanki he dedim sen faydalanıyorsun 🤣🤣
BlackMambaa_ kizatasozu Klavye mağduru bende çok oluyorum korkuyorum bir gün klavye yanlışı yüzünden küfür yazarım diye 😂
BlackMambaa_ perimasali802_ Üzümünü o yiyor yani adam mutlu olmuş üzüm yiyeceğini anlayınca heyacandan ne yapacağını şaşırmış 😂
perimasali802_ BlackMambaa_ ama pentide çok güzel sütyen ler vardi orayı takip edin bazen üç al iki ode oluyor
BlackMambaa_ perimasali802_ Hahahahah her yerden herşeyi alırım ama asla mağazalardan südyen almam 😂 Benim BİM’den alıyorum daha rahat geliyor skskd
BlackMambaa_ perimasali802_ Ne bileyim ya öyle bir huyum var herşeyi alırım mağazadan ederim ama asla südyen almam neden bende bilmiyorum 😂
BlackMambaa_ perimasali802_ Ben ıhlamur içiyorum genelde iyi geliyor bana Agrı kesici pek kullanmıyorum Papatya çayı iyi geliyor
BlackMambaa_ perimasali802_ Sıcak iç iyi geliyor birde karnının üzerine yat Ayaklarını duvara dayayıp yukarda tut😂oda iyi geliyor