- Düzenlendi
Ben tam 1 haftadır leslie yapıyorum 2 kilo verdim diyetle beraber dün yediğim bir dilim kek ve mini bir çikolata dışında kaçamağım yok 🙈😹 olsun daha yeni başladım hiiiç motivasyonumu düşürmeye niyetim yok mutluyum çünkü 70ten 67 yi gördüm cidden iştahlı iştahlı yiyen doymayan duygusal yiyicilerdendim hani sıkılınca yiyen yiyince mutlu olanlardandım çok şükür bir haftanın sonunda iştahımı az da olsa dizginledim şekeri bıraktım çayımıda kahvemide şekersiz içiyorum ekmeği nerdeyse kestim yersem bile hani burnundan minik bir kısım yiyorum 3 4 lokma diyim öyle doyasıya degil .. arada kaçamak yaptığım için biraz az verdim fakat dedim ya ilk hafta … gelelim en güzel yerine ben 5 defa leslie yaptım bu hafta popomda ciddi bi kalkma hissediyorum cidden kızlar denemesi bedava popo şekillendirmek isteyenler müthiş şekil veriyo ve korse kullandığım için basenlerimde incelme oldu hatta eşim de söyledi ödem miydi neydi bilmiyorum ama cidden kısa sürede olsa incelme var .. ve tabikide bol su 💧😊😊 eee sizler nasılsınız nasıl gidiyor😚🤗