Ben tam 1 haftadır leslie yapıyorum 2 kilo verdim diyetle beraber dün yediğim bir dilim kek ve mini bir çikolata dışında kaçamağım yok 🙈😹 olsun daha yeni başladım hiiiç motivasyonumu düşürmeye niyetim yok mutluyum çünkü 70ten 67 yi gördüm cidden iştahlı iştahlı yiyen doymayan duygusal yiyicilerdendim hani sıkılınca yiyen yiyince mutlu olanlardandım çok şükür bir haftanın sonunda iştahımı az da olsa dizginledim şekeri bıraktım çayımıda kahvemide şekersiz içiyorum ekmeği nerdeyse kestim yersem bile hani burnundan minik bir kısım yiyorum 3 4 lokma diyim öyle doyasıya degil .. arada kaçamak yaptığım için biraz az verdim fakat dedim ya ilk hafta … gelelim en güzel yerine ben 5 defa leslie yaptım bu hafta popomda ciddi bi kalkma hissediyorum cidden kızlar denemesi bedava popo şekillendirmek isteyenler müthiş şekil veriyo ve korse kullandığım için basenlerimde incelme oldu hatta eşim de söyledi ödem miydi neydi bilmiyorum ama cidden kısa sürede olsa incelme var .. ve tabikide bol su 💧😊😊 eee sizler nasılsınız nasıl gidiyor😚🤗

Yaza fit girmeye var mısınız 🥰

Tabiikideeeeee🥳💋
Hyr

Sevde_20 senin azmin benim favorim 🥰🧿👌🏻 ama ben almiyim hiç halim yok modum yok ben böyle mutluym😂🤪🤪 kilom 77 oldu her gören zayıfladınmi diyor anlamadım😂😂😂

Sevde_20 benimde başlamam lazimmm ama bı turlu motive olamıyorum yaaa. Ağır spor yapamiyorum sadece Leslie ile de bu sarkık sezeryan göbeği gitmez diye düşünüyorummm. Off offf

Sevde_20 canım seni karşıma Allah çıkardı. Çok teşekkür ederim kendi adıma. Ben de yarın sabah yeniden aralıklı orucu deneyecektim. Kendimi hazırladım malum yarın pazartesi. 😁 leslie de Allah razı olsun burada duymuştum 1-2 ay önce baktım ama yapmadım. Senin sayende çok güzel motive oldum ve yarından sonra inşallah yapıyorum ben de 🥰 çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden 💙 aynı zamanda bol bol eksiler görürsün umarım sadece “tartıda ve aynada” 😁😍 motivasyonun ve azmin hep olsun 🤌

anonim9 canım benim de maalesef sarkık sezaryen göbeğim var ama deneyeceğim ben de mekik vs tüm tuşlara basalım ha gayret yaza az kaldı 💪

Sinee_ leslie 3 mil sonradan da fat burn8ng 15 minute yapıyorum o da.leslienin spor videosu

frambuaz leslie sansone walk at home şirketinin sahibi YouTube dan daha detaylı bakabilirsiniz adında da dedigi sekilde evde yürüyüş ile kalori harcayarak yağ yakma çalışması yapıyor cok harika hic hamlık hissettrimiyo cok yormuyo milini kendine gore ayarlıyosun her mil 1 bucuk km ye tekabul ediyo harika bi spor

HurremSultan bebeğim tabiki sen iyisin resmini görmüştüm ben kondüksiyon için yapıyorum yani ideal vücut için basen göbek toparlamak için hani spor iyi de geliyor psikolojiye kendini mutlu hissediyorum dişil enerjimede iyi geliyor😍😍

frambuaz valla bi bak dene kendine göre ayarla hemde motivasyon için birebir bunu yapan kadın 60 yaşında ama sen 40 filan sanacaksın çünkü sporlar sağlıklı beslenmeyle gayet genc kalmış basenleri var diye eleştirenler var ama kadın yaşlanmış ve genetik yani olabilir yaşıtlarına taş çıkaran örnek biri bende cok özeniyorum fit ve yaşını göstermeyen kadınlara hedefim bu 🥳🥳

Ben leslie yaparak karın kası yapmıştım 🤭

Sevde_20 harikasınn🌸🌸🌸 go girlllll 💅🏻🔥💅🏻🔥 bende bu hafta kabak detoxu yapıcam 3 gün ve pilatese yazılmaya karar verdim vücudumun şoka ihtiyacı var 🤣🤣