ladymomm enerciiiii aşkım dün doyamazsam filan dedin diye öyle dedim zorlanman normal tabii ki hatta dün yediğin yemek bile bugün ki açlığını tetikler dün de çok hafif beslendiysen zorlamıştır
ladymomm enerciiiii vallahi billahi sen istersen her türlü yaparsın ben sende o gücü görüyorum sende gör
enerciiiii ladymomm biliyorum anlık Bi kriz gibiydi geçici olduğunu anladım en azından yarın böyle olursa sorun etmem sonucu görmeye değer 68 olabilirim
enerciiiii zeytep daha iyiyim şu an sürekli açlığı düşününce sinirlerim bozuldu yarın daha farklı olacak en azından geçici birsey olduğunu anladım yarın bunu sorun etmem sonuca odaklanirim:)
zeytep enerciiiii ilk zamanlar arada zorluyor, ben dün kaçamaktan kaçmayı başardım bugün yapamadım😔yani oluyor, bizi zorluyor bazen😔ama aşıcaz güzelim ya, çıtır gitcez, fit olcazzz
ladymomm enerciiiii aşkım sabah yine hafif beslen havuç tok tutuyor onu artırabilirsin birde şey akşam yemek yersin hafif bir şeyler sebze yemeği gibi
zeytep enerciiiii darısı bana 🌹♥️💜hepimiz istediğimiz kiloya ulaşalım, aminnn🌹♥️ @ladymomm az daha inşallah dicektim hemen sildim sjsjj
ladymomm enerciiiii aşkım sana tek bir şey dicem hırslan ve o arınma listesini dayanabildiğin güne kadar yap istersen yarın normal beslen cumartesi pazar kesin onu yap. Ben kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam 🥹🥹🥹
ladymomm zeytep ahahhah 😂😂😂 arada bende yapıyorum yaaaa olur öyle sjdjdkkss sadece çok istediğiniz şeyler için kullanmayın diye demek istemiştim 🥹🥹
ladymomm zeytep bir tanem emin ol bir tane yediğin açma senin kilonu etkilemez ayrıca bir gün içinde eksilme olarak çokta mucize bekleme. Hem benim anlamadığım neden her gün tartıl demiş genelde diyetisyenler ne kadar az tartıya çıkılırsa o kadar çok motivenin yüksek kaldığını söyler haftada bir tartılmayı ideal görürler o yüzden 🤔🤔 şaşırdım yani her gün olmasına sen yine de 1 haftalık verdiğin sonuca bak günlük sonuçlarına değil aşkım 😍 açma yediğin içinde öğününü dengele dicem ama zaten ekmek vs yediğini görmedim o yüzden hiçbir şey olmaz 🙅🏻♀️
ladymomm Susunbebekuyuyo bende spora gitmeyi çok istiyordum ama burada kadınlara özel bir yer yok yaaaa o konuda elendim 🥲🥲
ladymomm Zamansiz_ vallahi öyle istedikleri her alana giriyorlar mesela 🫣🫣 biz onda bile kısıtlıyız yani her kadın olmasa da en azından ben öyleyim. Bir spor salonuna gitmek için bile kadınlara özel olması gerekir erkeklerle karışık yere gidemem 🫠🫠