zeytep ladymomm ama herkesin bünyesi bir değil ki bebeğim, ben en baştan dedim Ben zor kilo alan biriydim ama kiloyu kolay veririm diye Bünyem yakıyor Birde sağlıklı beslenince daha iyi oldu
ladymomm zeytep aşkım bende öyleyim doğumdan sonra kolay kilo alır oldum o da tamamen eve tıkalı kalıp haraketsiz olmaktan 🫠🫠 verince kolay veririm ve yağıma oranla kas kütlemde çok aslında yakmam gereken yağ oranı çokta değil bu benim için güzel bir şey ama benimki tamamen sürekli al ver yaptığım için oldu ister istemez al ver durumunda vücut yavaşlıyor ama şaşırtıcam onu beklesin o 🤣🤣🤣
ladymomm zeytep ay dedim ya bu hafta geçen haftaya göre daha fazla gitmiş gibi duruyor ama söylemem pazartesi gününü bekleyin 🤭🤭🤭
zeytep ladymomm cidden zayıflamak bana iyi gelecek, giydiğim herşeyde pat göbeğim çıkıyor o d işte vücuda dağılma ası sebebiyle kilonun, spor yapsam e herşeyi yapamıyorum zaten😅😂en iyisi eski formuma dönmek
ladymomm enerciiiii bana da hitap etmiyor ama mecbur tükettim sjdjksks yarın arınma yapacağım mesela pazar günü misafirliğe gideceğim orada kendime tatil vereceğim tatlı ve şekerli şeyler hariç istediğimden tüketeceğim çünkü ben diyete başlamadan önce de sağlıklı besleniyordum spor yapmıyordum sadece o yüzden vücudumu şaşırtmam lazım ki metabolizmamın hızı zayıflamasın 🥹🥹 eşimin hocası bile dün demiş ki metabolizman yavaşlamasın diye bazı günler sana pizza hamburger yazacağım 🫠🫠🫠😂😂🤭
ladymomm Moonlight_ şimdi pazar günü hiç spor yapmasam vücudum dinlense diyorum kaslarımı biraz rahat bırakayım yoksa sabah gitmeden bir kardiyo yapcam gelince de kolları yaparım diyorum ama o yorgunlukla da gözüm almıyor 2 haftadır hiç ara vermeden yapıyorum o yüzden dinlendirsem iyi olacak gibi ne diyorsun 🤔🤔🤣
Moonlight_ ladymomm tabikide dinlendirmen lazim aslinda 3-4 gün yapip 1 gün dinlenme yapmak lazim aslinda
ladymomm Zamansiz_ afiyet olsun ballarım kontrol sizin elinizde ölçüsünü kaçırmadan anın tadını kaçırın hem vücudun arada bir şaşırmasına da ihtiyaç var 🥲🥲
ladymomm Zamansiz_ belki bende baldırı çıplağım kız 🤣🤣🤣🤣 şaka şaka nsjxjdkkds değilim ahahha ama bence özel olmalı ne olursa olsun mesela Çin’de miydi neydi metroda tacizi önlemek için bir vagona sadece kadınlar bir vagona sadece erkekler biniyor evli çiftler vs içinde ayrı isteyen karışıkta biniyor ama ne güzel düşünülmüş
Zamansiz_ ladymomm kiz ol ol ama ortamina gore giyin kapali acik bu herkes icin gecerlidir ya bence bilmiorm
ladymomm Moonlight_ haftada 4 gün spor 3 gün dinlenme olması hatta 1 günde stretching yapman lazım o şekilde 5-2 diyebiliriz ama bu 21 günlük sporu durmadan yapmam gerekiyordu sonuç almam için hoca zaten başta ısınma sonra stretching yaptığı için kaslarım yıpranmadı günlük hayatımı etkileyecek kadar ağrı çekmedim günden güne de güçlendirdi beni ilk zamanlara göre daha iyi nefes nefese kalmadan yapıyorum hareketleri ama o gün uzun yola çıkacağım kendimi kasmayayım hiç dinlenmeye bakayım 🤭🥰🥰
ladymomm Zamansiz_ çok güzel olmuş içeriğinden ziyade ben kutunun bas bas “uğraştım özendim” diye haykırmasına bayıldım 🥰 eğer bana verilmiş olsaydı en çok benim için ayrılan çabaya vakte hayran olur mutluluktan uçardım 🥹🥹🌺
Moonlight_ Zamansiz_ fit Inn var bizim burda üst kati sirf kadin alt kati sirf erkek mesela bi ara oraya gidiyordum ama evde leslie ve April han tanisinca etkisinide görünce gitmedim🤣
ladymomm Sevde_20 sen 50 yi görsen de güzel olur bence benim diyetisyenimin dediğine göre 57 olmam gerekiyor ve aramızda 16 cm fark varsa yani 50 daha güzel olur sana ama zaten sen 53 ü görsen 50 de olursun rahatça pes etme vallahi ben kimse katılmasa bile her hafta yeni post açıp devam edeceğim böyle en azından buraya yazarak kendi kendimi motive etmiş olurum
ladymomm newmommy_ aşkım spor cidden bu süreçte çok önemli. Hani rakamlar aynı bile olsa sıkılaştığını görmek inanılmaz güzel bir şey 💃💃