Zamansiz_ ladymomm evettt hem pratikte oluyor ya onceki ben ay aciktim agzima minik bi cikolata atiyim nolcak sanki diyr diye kandirdim kendimi🥲
ladymomm newmommy_ yazıyor diye sordum da hani tadı nasıl olur acaba diye ede dil peyniri vardı çünkü 😅
newmommy_ ladymomm evet ketoda yag on planda ya cok tuketiliyo ama artik icim almiyo secenek olarak zeytinle ceviz var ben ikisinden birini tuketiyorum
ladymomm newmommy_ hocam dün attı listeleri avokado zeytin ve ceviz var seçenek olarak dediğin gibi 🤭🤭 ben avokado özlediğim için alıp tüketeceğim ama sen 3 haftadır böylesin sanki normal sıkılmış olman
newmommy_ Yaa ben gecen arkadasimla gorustum verdigim kiloyu da soylemedim ama gorunuste baya belli oldugunu soyledi masallah falan da dedi ama ne bileyim simdi de kilo veremiyormusum gibi hissediyorum ayy acaba nazar mi oldum noldum kizzzzz @ladymomm
ladymomm newmommy_ psikolojikmen öyle gelmiştir sana aşkım takılma sakın bende mesela iki gün önce triplerdeydim. Gitmedi diye 😂😂
perimasali802_ günaydın günümüz aydın olsun 💕 💃cipcik gibi olmaya yolaaa devam 💃 açlıktan limonlu suyu içmeyi unutmuşum iyimi 😂niyse ben kalkar Leslie yapmaya bugün hava çok güzel çocuklarımla yürüyüşe cikacam 😍😍🌸 @enerciiiii @ladymomm @Moonlight_ @newmommy_ @zeytep @Zamansiz_ @aselinannesi9398 @kizatasozu haydi daha uyanmadnizzmmmiii
enerciiiii perimasali802_ afiyet olsun aşkommm😍😘😘 bende kahvemi yaptım limonlu su içiyorum sabah sabah sinirlerim tavan diyetime yansısın istemiyorum şunu evden gönderip leslie yapicam 😒😒
zeytep perimasali802_ Günaydın canım, ben yeni uyandım 😅ama bizim burada hava rüzgarlı ya baya… Ben bugünde yürüyüş yapamam gibi ama zumba yaparım biraz
enerciiiii perimasali802_ Bi ara dolap uygulamasında kocasını satılığa çıkaran biri vardı benim sonum muhtemelen öyle olacak sjsjsjsjsjj