newmommy_ ladymomm evet askim 83.8 i gordum en son 37 cmdi kollarim diyete baslamadan hemen once mezura olcumu yaptim insallah pazartesi gunu 81 li sayilari gorurum amin amin amin🥲🥲
ladymomm newmommy_ onu biliyorum ahahha sosyal medya da o kısım bayağı viral olmuştu sjjxjjdkds doktorun tatlı tatlı azarlaması bitirmişti beni 😂😂😂
ladymomm newmommy_ eksik beslenince sıkıntı işte kaslardan gitmesinden korkuyorum bende ondan kolajen ve protein tozu takviye olarak kullanıyorum yağdan giderken kaslarımı da eritmesin vücutta kas olmayınca da güzel olmuyor çünkü 🙈
newmommy_ ladymomm evet oyle gercekten proteini elimden geldigince fazla aliyorum mesela listede iki yumurta varsa onu uce ya da dorde cikariyorum veya diger proteinleri arttiriyorum protein tozuna baslarsam da super olacak
ladymomm newmommy_ bu yeme içmeyle çok rahat görürsün aşkım ben sordum da 3 haftaya 600 dedi ne yapsam acaba katılsam mı
zeytep enerciiiii öyle canım ben bir de tatilciler için olanı yazmadım sen düşün bu normal kişiler olan için fiyat. Tatilciler için döviz üzerinden belirleniyor, yaz günlerinde günlük en aşağı 1000-1500 euro dan başlıyor
enerciiiii newmommy_ sen baya güzel spor yapıyorsun ya maşallah ben anca leslie yapıyorum kaç kiloydun askim sen
zeytep Şuan aşırı modum düştü, sen dün yarım saat hızlı tempoda yürü vere vere 25 gram ver eee ben yürüyüş yapmadığım zaman daha çok vermiştim😒😒 @ladymomm 63.45 dim dün bugün 63.20
ladymomm zeytep ama bitanem çok normal ki fazla kilonu ilk günler vermişsin hep hafta da maksimum yeni başlayan birisi 3-3,5 kilo verir ve bunu görmek aşırı derecede büyük bir başarı bak ben 1 haftada sıkı spora rağmen 1,35 verdim ben ağlayayım mı napam