aselinannesi9398 ladymomm sanırım ben hala kacamaksiz yapmaya alışamadım ama yavaş yavaş alisicam çünkü ilk defa diyet yapıyorum ve basaricam 💪🏻
ladymomm aselinannesi9398 ayyy yaparsın inan ki hiç zor değil kendini aç hissettiğin günler sağlıklı yemeklerinin miktarını çoğalt ama yeter ki kaçamak yapma 🌺
kizatasozu Aglicaktabikolaymi kız noye kocan müsade etmiyor ay bı salmadilar benimkide diyor yeter artık ben diyom kıskanma gel sende yap 😅😅
zeytep llanjalee koymuşum farz et sjsjsj Jale ben temas bağımlısıyım resmen kocama sarılıp bacağımı üstüne atıp uyumayı çok severim sjsjsj iki gündür sarılmıyorum, kedime sarılıyorum🤣
llanjalee zeytep olsun kedide sarılmak için gayet iyi , bende kaplumbağa var ben napayım sarılamıyorum da ona bazen kabuğunu ısırasım geliyo sadece (fazla sevgiden tabi) 😅
zeytep @enerciiiii @perimasali802_ @newmommy @kizatasozu @Aglicaktabikolaymi @ESMERBOMBA_ @aselinannesi9398 @Moonlight_ @Zamansiz_ Sabah shake Öğlen yeşil mercimek salatası Ara öğün yoğurtlu dip sos (2 yemek kaşığı yoğurt) Akşam karışık sebze Şuanlık bir litre su içtim ama iki buçuğa tamamlayacağım Gece de yürüyüşe çıkarım🤣
enerciiiii zeytep afiyet olsun canım bende şimdi yedim aticam @ladymomm yaktı beni yemin de ettim daha da bişi yemem bugün sjsjsj
ladymomm zeytep hiçbir şeye değil ama o kedinin masum bakışına eridim bittim yaaaaa tatlı şey seni 🥹😍😍
ladymomm enerciiiii aferin aferin 👏🏻 böyle devam 😂😂😂😂 çok acıkırsan uyumadan 2 saat önce ara öğününü yap
enerciiiii @ladymomm menemenin görünen kısmını yedim sadece @zeytep @perimasali802_ @newmommy_ @kizatasozu @Zamansiz_ @Aglicaktabikolaymi Bu da son ögünüm dü 3 gün bu şekilde beslencem inşlh 1 tane sarma yemiş olabilirim cidden bir tane ama vallahi sjsjsjsj