ladymomm gece değil akşam yedim🥲ama sonuç oalrks yedim iştee😔😔🥺🥺

ladymomm biliyorum anlık Bi kriz gibiydi geçici olduğunu anladım en azından yarın böyle olursa sorun etmem sonucu görmeye değer 68 olabilirim

enerciiiii ilk zamanlar arada zorluyor, ben dün kaçamaktan kaçmayı başardım bugün yapamadım😔yani oluyor, bizi zorluyor bazen😔ama aşıcaz güzelim ya, çıtır gitcez, fit olcazzz

enerciiiii aşkım sabah yine hafif beslen havuç tok tutuyor onu artırabilirsin birde şey akşam yemek yersin hafif bir şeyler sebze yemeği gibi

ladymomm yarın tartı öncesi deli gibi çalışcam🥲😂başka türlü affetmem kendimi😂🥲

enerciiiii aşkım sana tek bir şey dicem hırslan ve o arınma listesini dayanabildiğin güne kadar yap istersen yarın normal beslen cumartesi pazar kesin onu yap. Ben kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki anlatamam 🥹🥹🥹

zeytep ahahhah 😂😂😂 arada bende yapıyorum yaaaa olur öyle sjdjdkkss sadece çok istediğiniz şeyler için kullanmayın diye demek istemiştim 🥹🥹

zeytep bir tanem emin ol bir tane yediğin açma senin kilonu etkilemez ayrıca bir gün içinde eksilme olarak çokta mucize bekleme. Hem benim anlamadığım neden her gün tartıl demiş genelde diyetisyenler ne kadar az tartıya çıkılırsa o kadar çok motivenin yüksek kaldığını söyler haftada bir tartılmayı ideal görürler o yüzden 🤔🤔 şaşırdım yani her gün olmasına sen yine de 1 haftalık verdiğin sonuca bak günlük sonuçlarına değil aşkım 😍 açma yediğin içinde öğününü dengele dicem ama zaten ekmek vs yediğini görmedim o yüzden hiçbir şey olmaz 🙅🏻‍♀️

Zamansiz_ vallahi öyle istedikleri her alana giriyorlar mesela 🫣🫣 biz onda bile kısıtlıyız yani her kadın olmasa da en azından ben öyleyim. Bir spor salonuna gitmek için bile kadınlara özel olması gerekir erkeklerle karışık yere gidemem 🫠🫠

ladymomm bebeğim çünkü biz günlük olarak işliyoruz kilomuzu ve grupta tek ben yokum, ona göre o günün birincisi seçiliyor mesela. Şuan turun lideri benim, yani ben önde gidiyorum. Bu da motive ediyor. Bir de biliyorsun ben diyatisyen değil sağlık koçu ile ilerliyorum ☺️uyku düzenim vs herşeyi inceliyoruz

Cicikiz çaylı, aloe veralı ve shake seti. Ben herbalife sayfasından yeterince bilgi alamadım bana mesela termo complete ve pro bosst’unda kilo vermeyi hızlandırdığını söyledi halbuki alakası yokmuş onlarında farklı bir amacı varmış. Benim sağlık koçum aynı zamanda sağlıkçı ve ek olarak ayrıca sağlık koçum var (Eş zamanlı bir herbalife konusunda uzman saplık koçu ile birde genel olarak uzman sağlık koçu ile ilerliyorum) sayfasına sormak yerine iyi bir sağlık koçu ile ilerlemek daha iyi. Sayfası yeterince bilgi vermiyor ve ürün satma derdinde daha çok. Ben programa başlamadan önce boyum kilom yeme alışkınlıklarım vs hepsi üzerine konuştuk. Ve ben sağlık koçum şans üzerine buldum. Gerçekten memnunum mesela