enerciiiii perimasali802_ askim onlar kendi kendini salıyor maalesef ya bazılarının genetiği o kadar güzelki fazla sarkma olmuyor ya bizimkiler 😭😭
enerciiiii perimasali802_ instada paylaşcam wpde değil ne eltilerim görecek ne de görümcelerim sadece benim tanıdığım insanlar onlar da yabancı zaten
zeytep enerciiiii ohh iyi canım, valla pasta gündüzden yemekle iyi yapmışsın♥️sen hani bize pastayı atacaktın sjsjs pasta postuna gel bakim
enerciiiii zeytep ay dimi dimi bana böyle gelin yahu hayır zaten yapicam gaza getirin en azından sjsjsj
enerciiiii perimasali802_ ondan korkuyorum sjsjssj nas Felak okuyup paylşacam gozu olanın gözü çıksın sjsnsj
ladymomm Sevde_20 kilo çok gibi gözüküyor ama cidden aşırı derecede vermen gereken fazla bir kilon yok istesen varya 2 ayda rahat 10 kilo verirsin
ladymomm aselinannesi9398 ilk diyetinse düzenli bir şekilde ilerlersen ilk haftalar çok güzel verirsin değerlendir bunu 🌺🌺
perimasali802_ 📌 Leslie yapıldı 📌 Akşam yemeği yenildi (pilavimi az daha yakiyordum rengi gitmiş 😂) 📌Ara öğün olarak belki ceviz yiyebilirim sivi tüketimi serbest içiliyor 😂 💕