Zamansiz_ enerciiiii dugune gittim yemek son derece kotuydu🥲 salata yedim 2 3 kasik pilav biraz gogus mantar
zeytep Zamansiz_ aminn😍🙏🙏 sağlık koçum gerçekten iyi ya, bilmediğim bir çok şeyi öğrendim, hem bizi motive ediyor, hemde beslenme rutinim bir düzene girmiş oldu☺️ diyet bitişinde sende hedeflediğin kiloyu gör tartıda aminnn
Zamansiz_ zeytep ayy amin bi turkiye molasi verince hic soz veremem ne kadar az gitsem o kadar iyi🥲💃🏻😂
enerciiiii zeytep benimki sişmanlamiyor maalesef bide hemen hemen aynı biydayiz ben kilo alırsam yanında büyük dururum o yüzden benim hep zayıf olmam lazım söyle 190 göbekli olaydı diyet yapmazdım sjsjsjs
zeytep enerciiiii benimkide pek şişmanlamıyor, aynı kaderdeyiz sjshsj😅😅 Kızzz hem turun birincisi hemde günün birincisi oldummm😍😍😍
perimasali802_ enerciiiii yapmadım bişey kaynama gitmiştim 🥴 sağolsun kızdı baya 😂ne diyeti bu çocuk aç kalacak falan fistan ogunumu biraz fazla yedim 😬 karı güzel yapıyor ama 😏🙈🤪
enerciiiii perimasali802_ afiyet olsun ama cidden senin bebiş daha küçük senin bir tık daha fazla Yemen gerek bizim fibi yapmaman gerekiyor
perimasali802_ enerciiiii yapmıyorum aşkım sizin gibi yapsam ooooo halime o yüzden şeker bide hamur tuketmiyorum ama eltim bugün tatli yaptı yedim biraz pilavda sofra da vardı üç kaşık yedim öbür türlü çorba, türlü, salata vardi yedim 😬😂🙈