enerciiiii Aglicaktabikolaymi askim bir zahmet o 1 i göreyim yoksa sen gör bak ne fotsr atıyorum burya hepinize diyeti bozduruyorum sjsjsjsj 😅😅
zeytep enerciiiii sağol canım♥️ben açlık hissetmiyorum, tok tutuyor bence o yüzden ama aralıklı oruç değil ara öğünü şekilde yemek yemeye özen gösteriyorum
aselinannesi9398 perimasali802_ 8 bucuktu uyandimda ama bı turlu giremedim buraya bugün kizim çok huysuzdu şimdi sallıyorum. Vere vere 700 Gr vermişim 😏 gecede çok acikmistim midem ağrıyordu biraz leblebi yedim yattım o tuttu sabaha kadar öyle işte bu şekilde geçti günüm niye bunları yazdım bende bilmiyorum 😂
enerciiiii Nohutlu salata yaptım açlıktan gözüm döndüğü için çekmek aklıma gelmedi sjsjsj bugünü böyle bitirdim çok acikirsam ara öğün yaparım belki bakalım yarın ki sonuçlar ne olacak salata yemekten bir hal oldum sjsjsj aslında yeşil mercimekli tavuk salata yapacaktım ama hazır haslanmis nohut olunca üşendim siz neler yediniz @ladymomm @zeytep @perimasali802_ @newmommy_ @Zamansiz_
zeytep enerciiiii valla canım ben yine kaçamak yaptım🤣pazar diye eşimle sahile indik, bir latte içtim (Aslında içmeme gerek o yüzden ara öğünü öyle sayarak ara öğüne bir şey yemedim shake içmeidm yani bugün hiç) Leslie ve zumba yaptım nerden baksan 50 dakika kadar.. Şimdi akşam yemeğimde yeşillik salatası ve patlıcan salatası var (shake içmediğim ve ara öğün yapmadığım için onun yerine akşam hafif bir yemek yiyeceğim) Eşime ayrı bir yemek yaptım tabi ki😅🤣 @Aglicaktabikolaymi @perimasali802_ @Susunbebekuyuyo @ladymomm @Zamansiz_ @newmommy_
Zamansiz_ enerciiiii dugune gittim yemek son derece kotuydu🥲 salata yedim 2 3 kasik pilav biraz gogus mantar
perimasali802_ enerciiiii yapmadım bişey kaynama gitmiştim 🥴 sağolsun kızdı baya 😂ne diyeti bu çocuk aç kalacak falan fistan ogunumu biraz fazla yedim 😬 karı güzel yapıyor ama 😏🙈🤪
newmommy_ enerciiiii bence en az 1 kg gitmistir senden😍😍 cok iyiydi menulerin sporunu da yaptiysan 3-4 gun sonucu guzel olacaktir eminimm
belladonna Moonlight_ Aşkım ben de bilmiyordum 😅 Ama aykırı aşkım her konuda bilgili olduğu için ondan öğrendim 😅
enerciiiii zeytep ben eşime sac tava gibi birdey yaptım bir ekmek bitirdi gözümün önünde bende ot yedim sjsjsjs
newmommy_ zeytep cok iyi 😍😍 zumba zayifken yapiyodum kan ter icinde kaliyordum simdi gozum kesmiyo hic yapmayi🥵🥵
enerciiiii zeytep bende ufacık bir kaçamak yapcam zaten 😈😈 eşim çıkalım diyor hayır diyip duruyorum off ya eşime uyusaydım önce yemek sonra künefe yicektim sjsjsjs Yarabbi 68 olmam lazım yarın
zeytep enerciiiii kalorisi az olan kaçamaklardan yap sjsjsj😅🤣künefe yemeye başlarsan durmazsın başka bişi seç sjsjjs
zeytep enerciiiii hahahah bende kocama karışık kızartma yaptım ama kendim salata yicem Kızzz eşleir şişmanlstıp, biz zayıflıcaz öyle düşün sjsjsj🤣
enerciiiii zeytep benimki sişmanlamiyor maalesef bide hemen hemen aynı biydayiz ben kilo alırsam yanında büyük dururum o yüzden benim hep zayıf olmam lazım söyle 190 göbekli olaydı diyet yapmazdım sjsjsjs
zeytep Zamansiz_ aminn😍🙏🙏 sağlık koçum gerçekten iyi ya, bilmediğim bir çok şeyi öğrendim, hem bizi motive ediyor, hemde beslenme rutinim bir düzene girmiş oldu☺️ diyet bitişinde sende hedeflediğin kiloyu gör tartıda aminnn