Kızlar merhaba Şubat ayında kimyasal geçirdim o zamandan sonra bugün adet oldum ve yarın doktor kontrolüm var adetin 2. Günü çağırmıştı geçen ay rahim duvarında incelme olmuştu onun takibi yapılacak gebelik planlıyorum doktorum bunun hakkında yönlendirme yapacaktır ama sizin tecrübelerinizi de istiyorum ovulasyon testi aldım adet sonrası başlayacam yumurtlama takibi için onun dışında önereceğiniz yiyecek vitamin vs varmı veya şunu yapsan kolay gebelik olur diyeceğiniz öneriniz var mı
Tecrübe ve öneri kutusu 😂
Arennn bilmiyorum üste çıksın 🌸 ama önceden vitamin vs kullananları duymuştum
perimasali802_ teşekkürler kızlar gebelik planlamadan 3 ay önce folik asite başlamıştım 3 ay da korunma olmadan içtim 2 aydır içmiyorum yarın kontrol den sonra ona tekrar başlarım bide doktorum başka birşey verirse onu içerik artık yumurtalıklar ve rahimde bir soeun yok çok şükür daha önceden de 1 kürtaj 1 sağlıklı doğumum var
Arennn 💕 güzel haberler alırsın inşallah
perimasali802_ teşekkürler kızlar son defa birşey soracağım sizi de sıkıyorum kusura bakmayın ben sabah adet olmuştum ama öğlenden beridir gelen giden yok toplasam 1 ped dolusu akıntı olmadı normal mi yarın doktora gidecem zaten de
Arennn kız ne kusuru öyle düşünme ,adetin ilk günü ise normal dir endişe etme sağlıklı bilgiyi doktorun verir 🌸
perimasali802_ evet ilk gün bugün ne bilim yaa Şubat’ta da böyle sadece kanama 1 gün sürdü sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu bua yada yine stres yaptım galiba kanama durunca sabaha kadar devam eder inşallah
Arennn stres Bizim düşmanımız kafani dağıtmak için uğraş canım 🌸
perimasali802_ hakkımda hayırlısı olsun inşallah 😇 geri dönüşler için teşekkürler 💜
Arennn ne demek canim 🌸
Arennn folik asit
1canbebisim folik asit kullandım canım vücudum onu depolamadığı için hatta 7 ay yüksek dozda kullandım