enerciiiii Cicikiz ben ekmek acıyorum sjsjsjs siz açıklayın beni etiketleyin ben sonra okurum sjsjsjs benim pek yok dişil enerjim sjsjs
Cicikiz enerciiiii hahahah 😂😂 her kadının vardır eminim aşkoo 😂 bende kendimi arada Fatih yürek gibi hissetsemde olsun 😂
Cicikiz enerciiiii aman ne sinir oluyorsun bırak bende diyet için her gün yürüşe cıkıyorum o kuduruyor hergün nereye gidiyorsun sen diyo yürüyorum biyere gitmiyorum dmdndmn
Smartlady perimasali802_ dişil enerji uzun boy, incecik bel, hafif dekolte, dalgalı dolgulu saç , hafif güluşler , kıvrak danslar, siyah saç , hafif bronz ten vs vs💋💃👅
enerciiiii Smartlady hepsi var sjsjsj Bi ince bel yok o da olacak djsjsj bide gülüş yok düşman gibi bakıyorum 😅😅
aftma Smartlady hocam çoğu var tek bronz değil beyaz tenliyim oluyor mu ama dansıda kendime yapıyorum kocama değil ksjs
esmermelek Cicikiz Cicikiz aşkımm ben evde hep parfüm ruj sürer gezerim mutfak😍🤭 dolaplarında makyaj eşyalarım var yapıyorum hep parfüm sıkıyorum bazen evin içinde elbise giyiyorum bazen gecelik üstüne😍 sabahlık bazen ise şirin güzel pijamalar bazen sexi pijamalar zaten pijamaya aşırı önem veriyorum hep alıyorum 🤭yeni şeyler göbek açık olursa güzel oluyor tayt giyerseniz güzel oluyor ben saçımı açarım evde bi yemek yaparken dağınık topuz seviyorum sexi aksesuarlar var kocanızın zevkine göre benimki 🙈🌼boynuma taktığım şeyleri seviyor at kuyruğu yakıştırıyor Öylr şeyler yapın ben tatlılık da seviyorum hani saçı iki yandan topla oda insana bi cilve şirinlik katıyor buna inanıyorum 💕💞💗💓
Cicikiz esmermelek oh ne güzel ben kendimde hep bu enerjiyi bulamıyorum nedense erkende yatsam aynı bazen oo gram tuvalet olurum bazende capulcudan hallice neden böyle oluyorum modum düşük oluyor genelde
esmermelek Cicikiz ya canım ben de bazen yorgun oluyorum kadınız diye hep güzel olamayız insanız sonuçta ama parfüm ruj ve evde bile güzel şeyler giyinmek modumu yükseltiyor 💞💕💗💗🥰🥰heryerde parfüm ruj var 😂 evde ve gerçekten güzel hissediyorum çocuktan ev işinden zaman kalmıyor en çok mutfaktayım banyoya girince mutfakta kapının girişinde eşini karşılarken 🌼😉heryerde parfüm ruj süreme takıntısı var ben bekarken de aşırı süslüydüm💕💞🙈 evde hep saç baş yapardım düğün kombinleri yapıp dans edip bayılırdım uykusuzluktan böyle bi kafadayım bende bilmiyom 😂😂💞💞
Moonlight_ esmermelek bu bennn 😂 evde bile olsam hep sac makyaj yapardim ojesiz gezmezdim 😅 simdi daha sadelestim ama yinede bu yolda devam😂
Moonlight_ Cicikiz ben buna cok özen gösteriyorum ne kadar halim olmasada gidip yüzümp yikayip bakimimi yapip üstümü degistirdigimde ve bi renkli dudak balmi ile mascara sürdügümde tamamdir hemen enerjim yükseliyor 💃🏻
belladonna busenihicalakadaretmez O zaman senin normal seyrinde devam ediyordur 😅 Ne yüksek ne de düşük ne dersin ahahaahah
ESMERBOMBA_ enerciiiii aşkım kadın dans diyo biz kürtlerin en baba bildiği dans halay dkslaksnn napıyon direk dansı flnmı yapıyon yoksam dkdlsm
esmermelek enerciiiii bizdeeee 😂 şans yok kız bizde ondan hep kocalar da da akıl yok bizi sevip şükür etmek gerektiği yerde kavga patırtı 🙄🙈😂
enerciiiii esmermelek aynen öyle valla hele biz bu son 10 gündür en ufak sebepten tartışıyoruz tabi önce ben kızıyorum o yüzden yani benim tahammülüm kalmamış nedense