Merbaha arkadaşlar 🤗🤗
Hadi bu aksami itiraf gecesi yapalim..
Tanik oldugumuz kotu yada guzel ne ani varsa anlatalim mi?
İster akraba es dost elti kayinvalide kayinpeder ne varsa 🙈🙈 icimizde kalan soylemek istedigimiz ne varsa dökelim mi ortaya😍😍

Peride bu tartışmayı sabitledi.

Peride bir tane erkek kuzenim var synı yaştayız beraber büyüdük
    hiç daha önce başka türlü birşey düşünmemiştim
    Bir gün bütün kuzenler toplanmıştık bir o erkekti aramızda ve en büykleri ben ve oydum diğerleri birer yaş küçük bizden
    neyse erkek kuzenim dediki herkes manitası varmı söylesin filan ben en sondaydım diğer taraftan başladı ve bana sıra geldiğinde gözümün içine bakarak senin varmı dedi var dedim çok seviyorum anaa çocuk yıkıldı öyle mi dedi evet dedim nişan yapcaz annemler filan bilior kim miş o nerden vs vs sordu neyse biz bir kaç gün sora sözlendik ve ilk defa halamlara gittik oturmaya sözlümle bana hoşgeldin dedi sözlümün suratına bile bakmadı. Aynı yaşlardalar..
    1 2 ay sora o da birden nişanlndı ben evlendim o da 2 ay sora evlendi.
    eşi hap kullanıyordu istemiyoruz bebek diyordu ben hamile kaldım 4 5 aylıkken onun da hamile olduğunu öğrendik filan
    toplu ortamda gözü hep üzerimde kondurmasam da itiraf etmeliyim ki bana aşık ve benimle evlenmek istiyordu eminim
    hatta eşim bile bişeyler sezmiş onunla görüşmeyeceğiz dedi bütün herkesle görüşürüz onlara gitmedik hiç ve kuzenim de annesini bırakmaya gelir bize asla yukarı çıkmaz eşimi gördümü hemen arabaya biner telefonla konuşmaya başlar. 🤷‍♀️

SinirliBaykus ama.dikkat cekmiyomuydu diger akrabalariniz vs sen naparsan aynisini yapio gibisinden farkeden baskalari yokmuydu🤗🙈🙈

Bende itiraf ediyim ozaman🙈🙈
        Ortaokul zamanlarindaydim ..bitane kuzenim vardi sevdigi cocuk vardi surekli o cocuk yuzunden t tzem dayak yerdi gorusmiyceksin vs diye..
        Bigun kaçmaya karar vermis yengemle plan yapiyolar ama yengemde teyzemle cok yakinlar asiri samimiler saman altindan yengem su yurutuyo cocuga haber goturuyo ozamanlsr telefon yok tabi araci birisinn olmasi lazim bende konustuklarini duyuyorum kosa kosa teyzeme yetistiriyorum derken ortalik birbrne girdi kiz sevdigine kavusamadi suan cok pismanim 😔😔😔

Peride bizde okulda bi hoca vardi islik sesinden urekerdi bende hep giizlice islik calip erkekler yapdi derdim. Onlarda benim yuzumden dayak yerdi oyretmenden🙈🙈😂😂😂😂

Selma olmazmı diğer kuzenler.m dalga geçiyordu bu da ne hikmetse seni taklit edyor filan dye.. ama kimse sesli olarak brşey demedi çok yakınız çnküü

İtiraf ediyorum eski kankimi özlüyorum. Kendisi her ne kadar kıskanç fitne fesat bencil bir insan olsa da🙄 ben bunun nesini özlüyorum 🤦

Peride of vicdan azabı çektiğim bi itiraf yazayım..
              ortaokulda bi arkadaşım vardı,anne babasını kaybetmişti. Bizim komşumuz da ramazan fitresini ona vermem için bana verdi. Ben de vermemiştim harcamıştım o zamanki cahilliğimle 😔

zigoflavya cocuktunuz enazindan oyle dusunun ahh simdi aklimiz olsa neleri yapmazdik.neleri🤗🤗

Kirmizisarap bazi insanlardan vardir nasilsin iyiyim sen nasilsin… Bittj bu kadar oteye gidemezsin ama bazilari vardir sabahlara kadsr doyamazsin sohbete inanilmaz eglenirsin 💛💛

Peride Ablama işe gidiyorum diyip sevgilimle buluşurdum hep 🤣Sonra ilk okul da bigun öğretmen arkadaşlarınızu anlatin dedi çocuğun biride ben-i yazmıştı hep şöyle böyle diye o günden beri çocuğun yüzüne bakamamıştım sonra annesine ablasına falan beni anlatmış çok güzel büyüyünce onunla evlencem demiş annesigilde çok yakin komşumuz du her bize geldiğin de bunu anlatirlardi sınır olurdm çok utanirdjm 😂Ahh cocukluk ne kadar masum ve güzelmiş

Peride eski erkek arkadaşımın parfümünü çok beğeniyordum. Eşimle sevgiliyken sevgililer gününde ona o parfümü hediye etmiştim😈 şişeside hala duruyor😝 üzgünüm kocacım ama İnan ki onunla bir ilgisi yok herşey rochas yüzünden🙈🙈😂😂

zigoflavya o kişiyi hala görüyorsan yada ulaşma ihtimalin varsa bence eskidende olsa ver şimdi sen (misal) fakir olupta o zengin olsa bile ver bence canım hakk diye bişey var çünkü 🙁