İtiraf etmek
ayse07 kocası gece çalışırken bunu yapmayan var mı? 😁 bazen bende gece çalışıyorum ama aynısını eşim yapınca ona inanmıyorum 😂
Eşim ile o zamanlar sevgiliyiz. Telefonu çaldı yakın arkadaşı arıyordu. Balkona çıktı konuşmak için içime şüphe düştü ve gidip dinledim 😅 Bana ne zaman nasıl evlenme teklifi edeceğini anlatıyordu arkadaşına. Doğum gününde edicem falan diyordu 😂 1 ay sonra evlenme teklifi etti ve çok şaşırmış gibi yaptım😅 Hâlâ da herkese anlatırken süpriz yaptığını söylüyor 😅 Hiç bozmuyorum😅
Ecitah ayyy benimde ona benzer bişey oldu eşimin annesi anneme doğum günümde evlenme teklifi yapcağını dedi söz yüzükleri almaya giderken kuyumcuda yani ben bunu duydum tabi sonra benimde eşim bi kaç ay sonra bana evlenme teklifi yaptı hala süpriz yaptığını sanar 😂😍 ama süsleme vs okadar beklemiyordum tabi bi yandanda gerçekten süpriz oldu
Kızlar 2021 gecesini anlataym mı 🙈 12 den sabah 5 e kadar seviştik göğüslerimin her tarafı morardı 🤦🏽♀️💋
Sizde anlatın😊
Mejrem vayy be arkadaş 5 saat nasıl sevişilir ne yiyip ne içtiniz de o kadar uzun sürdü bizim ki niye toplamda yarim saat 45 dakka sürüyor;))
Mejrem 12 den 5e kadar kızım 20kere emdi göğüslerim yara oldu 😂😂😂😂😂