yms kizatasozu 152 47 öyle kemik değilim 36 bedenim ama yapılı olmak istiyorum 38 hatta 40 kdkdkd boyum da kısa olduğu için biraz yapılı görünmek istiyorum ama lanet kilom 47 den yukarı çıkmıoooooo
kizatasozu yms kız o boyda fazla kilo iyi değil boyun dahada kısa görünür boyuma göre kilon cok iyi bence fıstık gibisin kilo alma bence hem istediğinizde yiyebiliyorsun yat kalk dua et kız hdhddh😅
yms kizatasozu ahahaha 😂😂 Türkiye şartlarında balık etli her zaman sevilir aşkom azıcık etli olmak çok hoş bence 😂 en azından 55 olsam yeter
karamelek90 perimasali802_ 😂😂😂 Allah seni canım sende haklısın kilo alacam diyenlerin nesli tükenmek üzere alışıldık bir soru deyil☺️
meleksen1 kleopatranizzz Aşkım benimki iki taneye bedel valla bir saniye yerinde durmuyor görenler Allah yardım etsin diyor ben zayıflamayım da kim zayıflasınnnn😂
kleopatranizzz meleksen1 Bazen bazı dönemler öyle oluyor diyeceğim ama hep böyle diyeceksin sende fjjfjffjj
meleksen1 kleopatranizzz gerçekten hep böyleydi 4 aylıkken bile kıpır kıpırdı şimdi daha kötü yaramaz olacağı o kadar belli ki😂 oyuncak falan oynamıyor sıkılıyor kucak istiyor kucağa gelince de nerde ne görse elini atıyo karıştırmak istiyo falan😀
kleopatranizzz meleksen1 Yaa ben o elleri yeriiim her dönemleri çok güzell tadını çıkarmaya bak aşkım zaman çok hızlı geçiyor 🥰🥰
fikriye yms ekmek yağlı şekerli şeyler ruket canım ben hep normal seyirde ilerlerdim ama bu aralar iştahım baya açıldı evde hamburger tarzı yiyoruz hep baya kilo aldım şimdi tekrar vermek istiyorum