• Diyet Sırları
  • Leslieee🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Evvvet bugün leslie yaptım veeee tam 40 dk yağ yaktım harikaydı 66 kilo olduğumu öğrendim sabah çok güzel gidiyoruz bide çaya seker atmasam çok iyi olacaktı ama yavaş yavaş işte 😆😁⭐️♥️ eee kızlar leslieciler nasılız bugün yapıldı mı sporlar düzeldi mi popolar😁 valla korsemide taktım baya mutluyum şuan ya 66 hayal gibi geliyodu hadi bakalımmm var mi arttıran ne durumdayız millet ben köye gitmeden etegimin elbisemin içine girme derdine düştüm şu kiloları beraber verelim diyorum nerdesinizzzz motivasyon eneeerrciiiiiii⭐️⭐️💋💋

Sevde_20 aşkım bende başladım bugün ikinci günüm 1 hafta olduktan sonra vücut iyice alışsın 1 aylık lesli çalınç yapacam Allah nasip ederse

Sevde_20 kaç kiloyla başladınız acaba bende Leslie yapmayı çok istiyorum ama vakit kalmıyor bir türlü şu an diyet yapıyorum Leslie yi de bi yapabilsem süper olacak

Sevde_20 aşkım başarılarının devamını diliyorum 🥰
        Bir sorum olacak YouTube’a leslie yazınca çıkan ilk video mu 40 dk olan

Papatyaaa001 neden vakit kalmıyor cocugumuz mu var benim iki oglum var uyudyklarında yapıyorum aslında en güzeldi erken kalkıp yapmak fakat pek istemiyorum sabah yatakta dinlenmek daha iyi geliyor öğlen uyuduklarında yapıyorum 70 kilo ile başladım şuan 66 yım 10 kilo fazlam var diyet ve korseyle destekliyorum 55 filan olsam yeter bana fakat azimli olmak şart başla bırak yapınca kendine olan inancın azalıyor bazen yorgun hissediyorum yapmıyorum ama haftanın en az 4 günü yeterli geliyo bana bide şeker ve ekmegi olabildigince azalttım ve bol su

dnz23 evet cnm 46 idi o önceden 6 dk kesilmiş reklamlardan dolayi mi neyse ilk 5 dk kendi kendinize yürüyün ısının öyle başlatın videoyu son 8 dk soguma ben bırakıyorum son 8 dk… soguma yapmasamda hamlık hissetmedim hic fat burning 15 açıyorum onla devam ediyorum 45 dk ya tamamlıyorum ve tera bandım var onla basen çalışıyorum şiddetle tavsiye ederim basenlerim küçüldü cidden hissettiriyo bunu

Sevde_20 ay çok teşekkür ederim canım 😊 pazartesi başlayacaktım ben olmadı bugün de eşimin arkadaşları gelecek yine olmadı inşallah yarın başlarım artık ya
            Ben kalça sıkılaştırma ve göbek eritme için yapacağım inşallah 🥲

Sevde_20 aşkım ben 1.70 boy ve 82 kg ile başladım umarım pes etmem hedef kg 60 mezuram olmafığı için ölçülerimi alamadım

dnz23 kalça hemen zaten fark ediyor tera bandı al basen çalış onun hem bqsen hem göbeğe faydasi var iç dış bacakta çalıştırıyor