Kızlar sizce çok kalorili mi kilo vermek istiyorum 2-3 kilo gibi veremiyorum gece 1 kaseden az çekirdek tüketiyorum her gece değil ama gün aşırı sizce çok çok klarilimi yemesem mi siz nasıl ilerliyorsunuz diyet konusunda
Çekirdek🙃
firstleydii Çekirdek kalorisi yüksek bir besin. Kalori hesaplayan uygulamalar var. İsterseniz indirip kaloriyi aşmadığınız günler kaçamak yapabilirsiniz.
Ben 1900 kalorili diyet yapmıştım kilo almak için. Gün sonuna kadar onu dolduramıyorsam çekirdek veys mısır patlağı gibi şeyler yerdim tamamlamak için, kalorisi yüksek olduğundan.
zarifhanim canim zarif hanim ❤️anlatsana biraz kilo almaya calismak nasil bi hiss 🤔😂😂
firstleydii tam bilgim yok kilo verme donemindeyim asla her gece yemem bu kendime hainlik olur haftada bir beya 2 haftada bir cok cok ta severim
Zamansiz_ Caanım zamansız hanım berbat bir his. Çünkü kilo almak vermekten daha zor. Yani kas kütlesiyle kiloyu arttırmak. Ben çok halsiz hissediyordum, gün içinde uykulu gibi oluyordum o yüzden denedim ama diyete sadık kalamadım sabahları kahvaltı isteğim olmadığı için. 🥲🥲
zarifhanim sen hangi programi kullandın canım
zarifhanim hersey aliskanliga bakıyor yaa gerek kilo alma gerek verme 🥲
kleopatranizzz “Yazıo Kalori Sayacı” canım 🤍
Zamansiz_ Kesinlikle 🥲
zarifhanim Çok teşekkürler♥️