dnz23 kbrmhmt ben doğum kontrol hapı kullandım zamanında büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha tövbe kullanmam. Spiralden de burda okuduklarım yüzünden çok korktum. Aylık iğne hayatta yaptıramam. Canım @TombulHatun arkadaşımın dediği gibi neden ben vücudumun dengesini bozayım ki? Prezervatif kullanıyoruz biz de memnunuz çok şükür
TombulHatun dnz23 bende evlendiğimde ilk 6 ay kullandm kilo yaptı bende bırakıp prez. Geçtim hamileliğim dahil hep prez. Kullandm bende memnunum çok şükür, kimse sevmiyor prezervatif seven kullanan birilerini gçrünce mutlu oluyorum 😂
kbrmhmt melaykeeee dnz23 benim de ilk anneligim annemde sakın ilaç falan kullanma sonra pişman olursun dedi yoksa ben ilaç kullanma taraftarıydım, sen değil esin dikkat etsin dedi
dnz23 TombulHatun Allah korusun enfeksiyon gibi şeylerden de koruyan prezervatif valla ben sonuna kadar savunurum 😁
aselinannesi9398 enerciiiii ya ben korkuyorum tek korunmayla arada kaçamak olmazsa geri çekilmeye birlikte korunuyoruz ondan bile korkuyorum hem çocuğum çok küçük hem çok yaramaz 😊 tabi korktuğum başıma gelmez inşallah 😂
enerciiiii aselinannesi9398 geri çekilme ile bırak eşimi ben bile Haz almam ya sevmiyorum ilk çocuğum diye sorun etmedim açıkçası fazla 2 yaşına girecek hala birsey yok
Mavininannesi kbrmhmt korunmuyoruz yani geri çekilme bir korunma yöntemi değil bazen korku sarıyor içimizi hemen prezervatif kullanıyoruz 😬😂
birminikin kbrmhmt doğumda bağlatmadığıma pişman oldum hiç bir korunma yöntemi %100 değil 3 bebişim var Allah olmayana versin . Bence yaşınız tuttuğunda en garantisi bağlatmak . Kızım biraz daha büyüsün bağlatıcam kurtulucam valla 😂. Diğer türlü hiç birine güvenmiyorum
1prens1prenses birminikin dogumum aceleye geldi Dr. Bişey sorup soyleyemedim..sonrasinda baglatiliyor mu.belirli yaşı var mı biliyor musunz. ..
Oluyorumanlasana kbrmhmt bütün korunma yollarıni denedim kol implant hariç her insan bir olmuyor tabi ama hepsi bende adet düzensizliği yaptı (spiral ve doğum kontrol hapı) prezervatif de biz tercih etmiyoruz 2 yıl korundum 2 yıldır da Allah’a dua ediyorum inşallah hamile kalmam diye 😂 geri çekilme ile korunuyorm
TombulHatun dnz23 maşallah diyeyim bugüne kadar öyle şikayetlerim olmadı😂 ben prezervatif kadınıyım sonuna kadar savunacağım 😂
birminikin kbrmhmt aynen katılıyorum bende ilaç kullanma taraftarı değilim . Adet olunca spiral taktırıcam bir cesaret . İnşallah vücudum kabul ederse bağlatana kadar spiral+geriçekilme ile devam edicem