kahkaha melaykeeee nasıl var kız daha cuma sordum sağlık ocağında hemsiremize emziriyosun kuzum veremem ki sana ilaç dedi.. 3 aylık iğnelerden var yaptirirsan dedi ama onlar da adet düzensizliği yapıyor dedi normal spiral taktir bence dedi ilaç veremezmis
sacmaliysenercan TombulHatun prezervatif iyi hoş da ben de sevmiyorum onu ya yani o yüzden hap kullanıyorum ve niye ben bedenime bunu sokuyorum vs diye hiç düşünmedim
TombulHatun sacmaliysenercan ben düşünüyorm 2 tarafta çocuk istiyorsa neden sadece fedakarlık yapması gerekn taraf hormonlarıyla oynayan taraf kadın olsun ki ben neredeyse 6 senedir prez. Başka birşey kullanmadm ne eşimden duydum zevk almıyorm lafını ne benim zevkimdr eksilme oldu biz memnunuz
Sevde_20 kbrmhmt spiral çooooookk memnunum saat takip etme derdi yok masrafı bitmesi vs derdi yok hic bi yer batmıyor ten tene değiyor 😁 mis gibi eee daha ne olsun💖💋💋
nesli123 Doğum kontrol hapı yüzünden kalp krizi geçiriyordum o yüzden şimdilik prez bizde 😏 çocuk isteyene kadar 🥰🐣
TombulHatun sacmaliysenercan vardır ben hep standart fit diye geçiyor sanırım onu alıyorm ama daha büyükleri de var mm ölçüleri yazıyor
sacmaliysenercan TombulHatun normal ok falan aldım bi çok sıkı baya yani rahatsız edecek derece ondan sordum biz mi yanlış aldık da sevmedik Aceba bide yaptıkça sünme oluyor perti çıkıyor 🤣 daha bir şey olmadan normal mi
TombulHatun sacmaliysenercan Benm en sık aldıklarım bunlar hatta bugün 3 kutu sipariş verdim hepsi burada da 3 al 2 öde varmış