Kizlar birinin sirrini biliyosunuz ama o kisinin bundan haberi yok var mi oyle sirrlar anlatin konusalim)😅❤️

Nazrinka Bende kimlerin kimlerin sırrı var amma söyleyemem adı üstünde SIRR.Sırr söylenirse sırr olurmu😁

Nazrinka yemin ederim ipe götürecek şeyleri biliyorumdur ama unutmuşumdur o kadar hesapsızım ki biri gelse ağzıma s..çsa sende şu boku yemiştin diyemicem alın beni burdan 🚶🙄😒

Nazrinka sinsi sinsi karaliste tutuyorum herkesin çok şeyini hemde önemli şeylerini bilirim amaa asla bilmem 🤪 benim ne sinsirella olduğumu yedi düvel bilir asla sırrımı vermem kimseye ama kim ne yapmış yazarım bi kenara akrep is loading 🤣🤣

Bekar kaynim sevgilisiyle yatmış cocuk aldırmıslar bir de ansbsnwjjwjs 😂 tabi bunları bildigimi bilmiyorlar

Cemrerana ahahha güldürdün kız beni çok yaşa emi 😄 benimde eşimin bi arkadaşı vardı telefona bi program yüklemiş kimle ne konusursa msjlasirsa kaydediyodu erkek bi de bunu yapan adi köpek aklıma geldi bak

Nazrinka O kadar çok kişinin sırrını biliyorum ki Bi şekilde belgeleriyle elime ulaştı aslında bu sırda değil açıkları zamanında çok darbe yediğim için bu tür şeyleri saklarım elbet Birgün lazım olur 😀😀

Anlatin ishte gulelim azcik zaten kendileri bunlari gormuyor😂😂

Panda kimse kimseyi tanimiyor zaten burda anlat gitsin be hadi😂❤️

Nazrinka Immm mesela kuzenim bana namus bekçiliği yaparken hrrgün başkasıyla yatıyormuş en önemlisi de en yakın arkadaşımın sevgilisini ayartmış ve tüm konuşmaları elimde kendisi de bildiği için benimle karşı karşıya gelmemeye çalışıyor 😀😀