dfnekk Kızlar merhaba kiracıyız bu yaz balkonu az bütçeli de olsa dekora etmek istiyorum bebeğimle falanda vakit geçirmek için ama balkonum çok küçük neler yapabilirim fikir verinnn bana 🙈
Zamansiz_ dfnekk duvarlarina minik guzel cercevede karikaturler olabilir etrafina su minik kablolu isiklardan dolastir guzel minik bi hali bide iki sandalye bi masa balkon takimlari oluo demirden onlardan yerede guzel canli bi cicek miss❤️❤️💃🏻
melaykeeee dfnekk minik masa sandalye koyabilirsin yeşil çitler var üstünde yapay yapraklı ondan camın önünde koyabilirsin perde takma böyle sade daha hoş minik çevreler küçükte bi post halı efsane olur
HurremSultan dfnekk kesinlikle açılır kapanır masa al. Bebeğin ile etkinlik vs. Yaparken kendine yer aramakta zorluk çekme
dfnekk melaykeeee evet yeşil çitler ve sarmaşığı bende düşündüm şimdi paletten bi koltuk yapacağız küçük 🙈
melebek dfnekk Kiracı olduğun için bence duvarlara çok yüklenme, bir de alacağın şeyleri standart ölçüde almaya çalış ki başka bir yere taşındığınızda sıkıntı olmasın. Şimdiden sağlıkla oturun 🥰
dfnekk HurremSultan ayy öyle mi dersiniz aklım çok karıştı 😂ona kum havuzu falan da almak istiyorum iyi ve karıştı bak aklım 😂
HurremSultan dfnekk kendiniz için açılır kapanır masa al. Cicuklu evde alan çok önemli zaten eskisi gibi sokak da yok. Napsin bu çocuklar. Oyuncak ile oynayınca alan olur masayı açınca da boya yaparsın yemek yersin misafirin sigara içer vs. Vs.
dfnekk HurremSultan çok doğru valla paletten düşünmüştük ama yer kaplar dediğin gibi katlanır daha iyi olucak bizim için