makaroniiii eskiden doktorlar bu kadar donanımlı değildi eski kadınlarımız gebeliklerini doğal yöntemlerle ilerletiyordu en basit bir örnek vereyim eşimle ilk aylarimizda deniyoruz olmuyor bendede kist vardı sonra doktor çatlatma iğnesi ilaç falan neyse bendeki sorun çözüldü buna rağmen yine olmuyor eşimin sperm kalitesinden kaynakliymis esimdende istedi tahlil spermleri yavaş ilerliyormus tabi ben artık araştırma arastira ddoktor oldum resmen bu süreç içinde yine yumurta takibi yaptırdım eşimde 4 Y önce tahlil yapmıştı geçen 4 ay içinde ben sperm kalitesini artırmak için. Ne yemeli ne içmeli diye araştırıp eşime gıda takviyesi yaptım ben bunları yapmadan önce doktor eşime ilaç verdi bu ilaç eşime dokundu kullanmadık ve hasıl kelam 1 hafta önce tahlil yaptık çok şükür tahlilleri iyi çıktı benim eşim evlenmeden önce doğru düzgün. Faydali olan hiç birseyi yememiş biz evlendikten sonra 38 yıl boyunca hiç ağzına bırakmadığı eti,patlıcanı,biberi,brokoli, karnıbahar vs birçok şeyi benim zorumla yedi 😂😂😂