Kızlar bu gece şu diyet yemeklerini kendi gönderen yerler varya. Ona başlıyorum kaç senedir kalan kilolarımı vercem inşallah ya gitsinler artık yani gerçekten hem üşengecim hem azimsizim kilolarımdan muzdaribim ama bişede yapamayan bi insanım 🥲🥲🥲çevremde giden çok fazla insan var. Gerçeknten veriyorlarda. Hedefim 1 ayda şöyle 6-7 kilo verebilmek.
Güncel kilom 68
Hedefim 55 😂😂 gülmeyin hayalim 😂😂
Ama bu öğün diyeti ile bence bi 62 yi görürüm yani görmem lazım çevremden ilhamlandım sonuçta😂

Yine burda haftada 1 mini bi güncelleme yaparım. En azından işe yaramıyosa bulaşmayın boşa para derim yarıyorsada düşünen arkadaşlara belki fikir olur

naunau başarılar diliyorum , umarım hedefine ulaşır bize de ilham olursun 🥰

naunau

Hadi hayırlı olsun, ablam da başladı bu hafta. Senelerdir kilo alıp veriyor, eksiye düşmesi gerekirken hâlâ kilolu 😅 senin kilon pek yokmuş, hedefine bence çok kısa zamanda ulaşırsın 🥰

naunau
        Benim de arkadaşım bu şekilde kilo verdi. Tamamen o yemeklerle yürüyüş, evde sporla destekledi güzel kilo verdi. Darısı sana 😊

melebek çok yok ama işte doğum sonrası vücut fena saldığı için eskiden olduğum kilo şuan 80 mişim gibi duruyo verince vücudumun toparlamasını diliyorum yani amacım o birazda 🥲🥲

naunau eskiden Ece karaca diye bir vardı yanlış hatırlamıyorsam bu yemeklerle baya kilo vermişti. Hedefinde kilo vermek varsa verirsin başarılar

etoile öyle kesinlikle bayadır midemi küçültmüştüm sadece birtürlü düzenli yemek saatlerim ve kalori hesaplı bişe yapamıyordum. Bide mutfak işlerini hiç sevmiyoeum yemek yapmak vs. Birazda ondan kaçtım. Bakalım yani haftalık 2 kilodan ayda 8 verende duydum ama bakalım ben ne kadar vercem hedefim biraz fazla vermek ama bakalım 😄😄

naunau ben daha önce kısa bir programa katılmış olsam bile etkisini gördüm hem sıvı hem normal katı öğün olarak beslendim, tüm yemekler vs sabahtan teslim edilirdi, aç da hissetmezdim çünkü su da içerdim, doyurucu oluyor.. Ben şuan ayrı bir sağlık koçu ile ilerliyorum, sadece beslenmem değilde farklı konularıda düzene sokmam lazımdı.. Ama 21 gün sonra duruma göre bende tekrar eve sipariş diyet yemeğine kayıt olabilirim☺️

naunau bu arada bende 68dim,bu programa başladığımda güncel kilom yok karına 66, aç karına ise 65. 50 idi dün 63′tüm - aç karına (pazartesi başladım)
              Açkken sabah tartışmak gerekiyor
              Bizim hedef kilo ve olduğumuz kilo neredeyse aynı seninle. ☺️Umarım sende faydasını görürsün 🌹♥️

zeytep işe yaramasına çok sevindim ya zaten uyum sağlayınca gitmemesi imkansız.kesinlikle aslında epeyde kolay bi kilo verme yöntemi vücudun alışması 3 gün işte açlık falan aonra oda alışırsa daha ne olsun 🙈🙈

zeytep yaaa ne güzel daha 1 hafta olmadan gitmiş kiloların çooook sevindim 😍😍benimde aynı sayılır aç karnına tartıda 67 çıkıyorum. Hedef kilomuzamı aynı peki boyun nedir benim 160 🙈

naunau boyum 163 hedef 50-55 ama bugün kaçamak yaptım😔acısını çok kötü bir şekilde sabah öğrenince sanırım

zeytep sabah baktın mı sonuçlar nasıl 🥲🥲 detoks suyu içsen 2 güne bence ödemdir atarsın bigünlük kaçamakla bile olmaz ya bozma moralini 🩵🩵

naunau - 400 gram gördüm ben program dışına çıkmıyorum genelde sağlık koçuyla ilerliyorum ama drtokdu eğer bu program bittikten sonra hedefime ulaşamazsam o zaman yaparım ☺️bugün çok sağlam aktiftim