zeytep enerciiiii zor soru ama beyaz saç bence çok bilindik değil güzel olur onun dışında Allah seni başımdan eksik etmesinde güzel
zeytep llanjalee ben bu direk kısmını çok tiye alırım ama sjsjsjs hahahha😂 ama güzel bir yazı bence bu da, sadece benim aklım serseriliğe çalışıyor sjsjsj😂😂
zeytep llanjalee hiç duymadım valla merak ettim Bi ara bakcam sjsjs var mı videosu youtubeda falan izliyim😂evimin direği mi diyor sjsj
zeytep llanjalee dur kız karıştırma ortalığı sjsjsj bizim doğum günleri kalabalık olur sjsjs😂😂 seksi mesaj olmaz sjssj😂hem kendisine tripliyim dün yanlışlık aşkım dedim makas aldı, dedim yanlışlıkla dedim sjsjs😂😂🤣🤣🤣
llanjalee zeytep kocanın doğum günü kalabalık olmasın bebiş başbaşa olsun , buna da ben karar vermiyim gerçi tamam durdum 🙈😂😂
zeytep llanjalee hahahha Jale aklıma iyi şeyler gelmiyor nolur direk deme ahahha Benim içim kötü anam sjsj
zeytep llanjalee ya bizim ev altlı üstlü biz zaten baş başada çok şey yapıyoruz Sürekli yemeğe falan çıkarız ama o an da aileside olsun ya kalabalığı seviyoruz sjsjs
llanjalee zeytep o direk kocanmış gibi düşün 😜😂 gelsin fena şeyler nolcak doğum günü özel bir gün sonuçta 🙈😂