zeytep llanjalee ya bizim ev altlı üstlü biz zaten baş başada çok şey yapıyoruz Sürekli yemeğe falan çıkarız ama o an da aileside olsun ya kalabalığı seviyoruz sjsjs
llanjalee zeytep o direk kocanmış gibi düşün 😜😂 gelsin fena şeyler nolcak doğum günü özel bir gün sonuçta 🙈😂
zeytep llanjalee haydaaa yok anam adama tripliyim diyorum ssjsjsj 1+1 evin içindeyiz, dedimki artık samimi değiliz seninle mesafeliyiz sjsjsj
enerciiiii perimasali802_ askim şu kalpli balonlar kırtasiye de mi satılıyor yoksa çiçekçi de falan mı bilgin var mı @ladymomm @zeytep
ladymomm enerciiiii aşkım pasta süslemesi satan yer varsa daha rahat bulursun ama aşırı pahalıya satıyorlar birde acelen yoksa netten iste gelsin ben hep netten alıyorum uğraşmıyorum
zeytep enerciiiii helyumlu görmedim hiç , parti eşyası satan mağazalarda genelde boş balon satılıyor bizim burada ama belki oralarda olabilir Çiçekçiyede sorabilirsin Bizim burada avmde bulmak mümkün
perimasali802_ enerciiiii helyum onu nerden yapılıyor ki bilmiyorum ,bı sor aldığın yerde bakalim nerde yapılıyor
etoile enerciiiii senin buralara attığın yorumlar daha komik bunlar kötü ya hemde klişe daha güzel şeyler bulursun acele etme 😂
enerciiiii etoile şey yazdım valla İyi ki dogdun kocacım Allah beni başından eksik etmesin bulamadım bişi sjsjsj altına da kocam da kocam yazdırdım atarım fotolari