HurremSultan enerciiiii kanka yatakta ona arkamı döndüm işte o yatakta değil ayakta ben oturuyorum sırtım dönük 🤪
enerciiiii HurremSultan benim son fantezim en sonunda azmedip 2 defa yapmış olmam gurur yaptim artik bu sefer olacak diye 😅😅😅 2.5 yıllık evlilik hayatımda bu 2. Sjsjsjssj
busbutun enerciiiii oha ben de hiç 2 defa yapmadım çok istiyorum ama ben çok heveslenemiyorum zaten ya buraya da o yüzden açtım bende çok istek olmuyor eşim istekli ama ben bir olunca ikinci yapmak istemiyorum
Oluyorumanlasana HurremSultan yorum yapınca kellem gidecekmiş hissi geliyor 😂 fanteziden uzağım ya kilo aldım özgüvensiz hissediyorum toparlaninca gelip yazarım 🥹
Oluyorumanlasana HurremSultan yaaaa 🥹dantelli gecelikler ya da vücut çorabı giyince 🥹patates çuvalı gibi hissediyorum
etoile Oluyorumanlasana bende kiloluyum saten uzun yırtmaçlı gecelikler güzel duruyir bende dene istersen
abasiyanik HurremSultan dün film izliyordu. filmden bi sevişme sahnesi gösterdi. sonra üstüne uzandım baya tahrik ettim baktım baya kudurmuş dayanamadı. odaya götürdü arkama geçti işini halletti kalktı. (adetim bu arada)