Smartlady HurremSultan Kanka 10 gündür hastaydım üstüne 5 gün regl ama istek sıfır 0 0 😁🙁 ne olacak benim halim
kizatasozu HurremSultan ya gereksiz pahalı zamanında 30 TL olan şey şuan 250 TL düşün yani bı tül parçası hadi kaliteli olsa içim yanmaz neyseki zamanında 100 TL’ye 2 parça aldım ve hala sağlam severek kullanıyorum keşke yatırımı onlara yapsaydim zamanında 😅
Prenseess_98 kizatasozu gerçekten çok pahalı keşke dediğin gibi zamanında alsaydık ama nerden bilicektik ki 😂
enerciiiii kizatasozu ay ben giyemem sürekli aynı şeyi ssjsjsj sıkılırım 250 uygun değil mi ki 30 lira olduğu dönemde cahıldım sjsjsj
guzelanne kizatasozu hep aynı şeyleri giymek sıkmıyormu bi süre sonra?Şahsen beni bile sıkıyorsa eşimde heyecanlanmıyordur.Ben bi kere giyip sonra birine vermek istiyorum ama verilmiyorsa bu tarz şeyler 😝
etoile Oluyorumanlasana bende kiloluyum saten uzun yırtmaçlı gecelikler güzel duruyir bende dene istersen
Oluyorumanlasana etoile saten benim göbeği daha da belli ediyor hiç rahat edemiyorum aslında boyum uzun kilomu pek göstermiyorm ama göbek beni aşırı strese sokuyor
HurremSultan enerciiiii kız ne bilim çok ama ben gördüğüm yerden bişey alıyorum 😂 görümceme verdim iki poşet 😂 ama ben hep elbise tarzı almıyorum yani iç çamaşırı olarak da güzel alıyorum