• Muhabbet
  • Kızlar ilk defa bu ismi duydum

Selam kızlar kendimi bildim bileli düzensiz olurum da bu ay da 8 gün oldu hala olmadım kafam rahat olsun diye erken gebelik testi aldım eczaneden bugün bu testi verdi ilk defa duydum bu testin adını 80 TL fiyatı internetten yazdım bu test resmi falan çıkmıyor test bu kızlar link koydum da

HurremSultan aşko ya yanlış gösterirse sonucu . Allah’ım ya ben hep miratech alırdım bı tek bu vardi ya

perimasali802_ ne bilim kız hep ikisindede aç karnına yaptım test internette de diyor sabah ilk idrar daha doğru sonuç verir idrara bişe karışmadığı için 😆😆

elifdedimbededim kız farketmez de ne bilim iki çocukta da aç karnına yaptım internette de aç karnına ilk idrarla daha doğru sonuç verir diyor idrara bişe karışmadığı için 🤣

HurremSultan yaptım askim az önce bişe çıkmadı tek çizgi de ama 9. Gün olmadım hala regl yanlış değildir dimi test korkuyorum ben çok kansızım ondan mı acaba 3 ay serum yedim demir yüklemesi yapıldı ertesi günde olmuştum o ay yine öyle gecikmisti

sizene negatif çıkmış canım gözün aydın 🤣 âdeti etkileyen cok şeyler var oda olabilir bol su ic kansızlık ilaçlari kullanıyormusun oda önemli

Zamansiz_ vallahi olamıyorum karnım öyle bı şiş ki dıştan görünce kendim şişlik hissetmiyorun da 😒

sizene evett gec gelince bende de oluyor bu arada gozun aydin tek cizgi😂😂 bi daha kine amanin dikkat edesin🥲