Kızlar ilk defa bu ismi duydum
sizene bende görmedim aşkım bı yap bakalım sonucu da att
HurremSultan aşko ya yanlış gösterirse sonucu . Allah’ım ya ben hep miratech alırdım bı tek bu vardi ya
sizene niye yanlış olsun yap at yaaaa
sizene merak ettim çabuk
@Sedaa kanka bak sen hala yapma test
HurremSultan anam bende merak ediyom da sabah yapcam kız aç karnına hemen yapcam 😂 korkuyorum ya yapmaya ama yapınca direk yazicam sana 😆🌸
sizene farklıymış 🤷dene bakalım
sizene kız ne alakası var sabah aç karınla sanki kanmi alıyor 😂 yap işte
sizene aç karınla ne alakası var 🤣 idrar testi bu zaten varsa çıkacaktır. İlk idrarı beklemene gerek yok
perimasali802_ ne bilim kız hep ikisindede aç karnına yaptım test internette de diyor sabah ilk idrar daha doğru sonuç verir idrara bişe karışmadığı için 😆😆
elifdedimbededim kız farketmez de ne bilim iki çocukta da aç karnına yaptım internette de aç karnına ilk idrarla daha doğru sonuç verir diyor idrara bişe karışmadığı için 🤣
HurremSultan yaptım askim az önce bişe çıkmadı tek çizgi de ama 9. Gün olmadım hala regl yanlış değildir dimi test korkuyorum ben çok kansızım ondan mı acaba 3 ay serum yedim demir yüklemesi yapıldı ertesi günde olmuştum o ay yine öyle gecikmisti
perimasali802_ yaptım aşko bişe çıkmadı tek çizgi yanlış değildir dimi test korkuyorum kansızım ben aşırı kansızsın demişti doktor ondan geç oluyorum bence
sizene negatif çıkmış canım gözün aydın 🤣 âdeti etkileyen cok şeyler var oda olabilir bol su ic kansızlık ilaçlari kullanıyormusun oda önemli
- Düzenlendi
perimasali802_ verdide daha başlamadim. Canım 😒
sizene başla kansızlık önemli bir durum atlama